Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Νέα Skoda Fabia: Τα ισχυρά σημεία

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Skoda Fabia: Τα ισχυρά σημεία

skoda

Νέα Skoda Fabia: Τα ισχυρά σημεία

skoda

H Skoda παρουσίασε μέσα στο 2018 τη νέα γενιά της Fabia, του δημοφιλούς μικρού της μοντέλου που ανανεώθηκε και εξοπλίστηκε ακόμα καλύτερα, αποτελώντας δυνατό «παίκτη» στην κατηγορία της.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε όμως βήμα-βήμα τους τομείς που η νέα Fabia διαφοροποιήθηκε από το προηγούμενο μοντέλο.

Σχεδίαση
Το εμπρός τμήμα με τα νέα φωτιστικά σώματα και τη μάσκα αλλά και το πίσω τμήμα έχουν αποκτήσει ακόμα πιο δυναμική σχεδίαση. Η γκάμα των ζαντών αλουμινίου περιλαμβάνει πλέον και τη διάσταση των 18 ιντσών για τη hatchback έκδοση (προαιρετικά).

Κινητήρες
Η γκάμα περιλαμβάνει τρεις κινητήρες βενζίνης: έναν κινητήρα MPI και δυο κινητήρες TSI, όλοι με κυβισμό 1,0 λίτρου. Οι κινητήρες TSI είναι πλέον εξοπλισμένοι με φίλτρο σωματιδίων, ενώ όλοι οι βενζινοκινητήρες πληρούν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6AG.

Advertisement
Advertisement

Skoda-Fabia_Combi-2019-a640

Τεχνολογία LED
Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει νέα φώτα ημέρας LED στο βασικό εξοπλισμό και για πρώτη φορά προβολείς LED ως προαιρετικό εξοπλισμό.

Συστήματα υποβοήθησης
Η ευρεία γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας έχει εμπλουτιστεί με νέα συστήματα υποβοήθησης, που συναντώνται σε μοντέλα ανώτερων κατηγοριών.

Advertisement

Skoda-Fabia-2019-b640

Εσωτερικό
Το ταμπλό χαρακτηρίζεται από επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων με νέα ευανάγνωστα στρογγυλά όργανα. Νέα διακοσμητικά στοιχεία και υλικά υψηλότερης ποιότητας αναβαθμίζουν τη συνολική εσωτερική εικόνα του μοντέλου.

Advertisement

Εργονομία
Με μια νέα λειτουργία, κάθε ηλεκτρικό παράθυρο ανοίγει και κλείνει αυτόματα μετά από παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού στο πάνελ της πόρτας. Επίσης, είναι εφικτό το άνοιγμα ή κλείσιμο όλων των ηλεκτρικών παραθύρων ταυτόχρονα, κρατώντας πατημένο το κουμπί κλειδώματος ή ξεκλειδώματος στο κλειδί τηλεχειρισμού.

Skoda-Fabia-2019-c640

Infotainment
Νέα προσθήκη στη γκάμα συστημάτων ενημέρωσης / ψυχαγωγίας αποτελεί το σύστημα “SWING PLUS”, με έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών και επιπλέον λειτουργίες Bluetooth  και SMART LINK+ καθώς και σύστημα ήχου SKODA Surround με 6 ηχεία (αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό στην έκδοση Style).

Advertisement

Simply Clever
Νέες επιλογές Simply Clever χαρακτηριστικών αυξάνουν την πρακτικότητα και εργονομία.

Skoda-Fabia_Monte_Carlo-2019-a640

Νέα έκδοση FABIA MONTE CARLO
Η νέα, πολυτελής έκδοση, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού αποτελεί την αιχμή του δόρατος.

Νέα έκδοση FABIA COMBI
Mε βασικό πλεονέκτημα τους χώρους, η έκδοση COMBI  συμπληρώνει στρατηγικά τη γκάμα του μοντέλου

Skoda-Fabia_Combi-2019-b640