Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο Honda HR-V και με 1.5 lt. turbo VTEC

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο Honda HR-V και με 1.5 lt. turbo VTEC

ΝΕΑ

Ανανεωμένο Honda HR-V και με 1.5 lt. turbo VTEC

ΝΕΑ

Η Honda παρουσιάζει την ανανεωμένη γενιά του HR-V, η οποία έρχεται με μικροαλλαγές στην εμφάνισή της και στο εσωτερικό, αλλά κυρίως με την προσθήκη και του 1.500άρη turbo i-VTEC κινητήρα στη γκάμα των επιλογών της. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με τις εξωτερικές αλλαγές, στο αμάξωμα του ανανεωμένου HR-V ξεχωρίζει η παρουσία της νέας ενιαίας λωρίδας χρωμίου στη γρίλια της μάσκας, ο επανασχεδιασμένος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, τα ελαφρώς «φρεσκαρισμένα» φώτα και τα νέα LED φώτα ημέρας.

Στο πίσω τμήμα, έχει προστεθεί μια οριζόντια λωρίδα που συνδέει τα φώτα, τα οποία έχουν επίσης επανασχεδιαστεί. Επιπλέον των παραπάνω και ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, η Honda προσφέρει ζάντες 17 ιντσών με νέο design, χρώμιο για την απόληξη της εξάτμισης, αλλά και full LED εμπρός και πίσω φώτα. Η γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων περιλαμβάνει 8 διαφορετικές αποχρώσεις.

HR-V facelift (1)

Advertisement
Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό, παρότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη εικόνα, η Honda αναφέρει ότι έχει επανασχεδιάσει τα εμπρόσθια καθίσματα για περισσότερη άνεση στο ταξίδι, υπάρχουν νέα υλικά υψηλότερης ποιότητας και επενδύσεις, αλλά και περισσότερο ηχομονωτικό υλικό για πιο «αθόρυβη» καμπίνα. Στις πιο ακριβές εκδόσεις εξοπλισμού του HR-V έχει προστεθεί επίσης ενεργό σύστημα μείωσης των θορύβων, για ακόμη περισσότερη άνεση.

Στο πεδίο των κινητήρων, το ανανεωμένο HR-V διατηρεί τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό VTEC κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων ισχύος και 155 Nm ροπής, ο οποίο φέρει βελτιώσεις στα «σωθικά» του για ακόμη περισσότερη οικονομία κίνησης και καλύτερη αξιοπιστία.

HR-V facelift (4)

Advertisement

Από την άνοιξη του 2019 θα είναι διαθέσιμος και ο 1.600άρης diesel VTEC, ενώ για πρώτη φορά το HR-V θα διαθέτει και τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 lt. i-VTEC, για τον οποίο προς το παρόν η Honda δεν ανακοινώνει την ισχύ του. Αυτή πάντως αναμένεται να βρίσκεται στους 182 ίππους, όσους δηλαδή αποδίδει το συγκεκριμένο μοτέρ στο Civic.

HR-V facelift (3)

Advertisement