Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το νέο Suzuki Vitara στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Suzuki Vitara στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Suzuki Vitara στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Συμπληρώνοντας 30 χρόνια από την 1η παρουσία του το Suzuki Vitara ανανεώνεται και πλέον, λανσάρεται στην ελληνική αγορά. Δείτε τι αλλαγές έχει το νέο μοντέλο, αλλά και τις τιμές του. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με τη σχεδίασή του, στο ανανεωμένο Vitara έχει ανασχεδιαστεί η γρίλια εμπρός αλλά και το κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, πίσω έχουν αλλάξει τα φωτιστικά σώματα και φέρουν μια νέα LED «υπογραφή», ενώ περισσότερες επιλογές έχουμε σε χρώματα και ζάντες.

Στο εσωτερικό η Suzuki έχει επανασχεδιάσει τον πίνακα οργάνων, το ρολόι στην κονσόλα κ.ο.κ., όμως το πιο σημαντικό στοιχείο αποτελεί η προσθήκη μαλακού υλικού ψηλά στο ταμπλό που αναβαθμίζει την απτή ποιότητα.

Vitara Times (2)

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο των κινητήρων, οι επιλογές διευρύνονται με την παρουσία του 1.000άρι turbo μοτέρ βενζίνης με 112 ίππους (2κίνητο ή 4κίνητο), ενώ συνεχίζει ο 1.400άρης turbo βενζινοκινητήρας των 140 ίππων (επίσης με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς). Στην ανανεωμένη του γενιά το Vitara δεν έχει έκδοση με diesel κινητήρα.

Διευρυμένη είναι και η τεχνολογική φαρέτρα του ανανεωμένου Vitara, αφού πλέον περιλαμβάνονται μια σειρά από συστήματα ασφαλείας όπως τα Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning and Prevention, Traffic Sign recognition, Blind Spot Monitor, Rear cross traffic alert και άλλα.

Vitara Times (1)

Advertisement

Τιμολογιακά, το κόστος του ανανεωμένου Suzuki Vitara στην Ελλάδα ξεκινά από τα 15.990 ευρώ (1.0 turbo 112 ps, GL, 4X2), με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει στάνταρ μεταξύ άλλων 7 αερόσακους, ESP, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηχοσύστημα και aircondition.

Οι δικίνητες εκδόσεις με τον 1.400άρη turbo κινητήρα βενζίνης ξεκινούν από τα 19.090 ευρώ (στην έκδοση GL+), ενώ για την τετρακίνηση, το 1.000άρι turbo κοστίζει από 19.450 ευρώ και το 1.400άρι από 21.450 ευρώ.

Advertisement

Τέλος, στην περίπτωση που θέλει κανείς τις αυτόματες εκδόσεις (με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο), τότε το κόστος αρχίζει από τα 19.650 ευρώ (1.0 turbo, 4X2) ή από τα 21.650 ευρώ (1.4 turbo, 4X2).

Vitara Times (4)