Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και μετά αναρωτιόμαστε ποιος φταίει…

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και μετά αναρωτιόμαστε ποιος φταίει…

ΝΕΑ

Και μετά αναρωτιόμαστε ποιος φταίει…

ΝΕΑ

Ηλικιωμένος πεζός περνά το δρόμο από σημείο που δεν επιτρέπεται χωρίς να σκέφτεται ότι κάτι μπορεί να συμβεί…

Advertisement
Advertisement

Καθημερνά πλέον ζούμε και βιώνουμε στο δρόμο ότι τρελό και παράξενο μπορεί ο καθένας να φανταστεί. Οι παρανομίες πάνε… σύννεφο, οι χρήστες των οχημάτων μιλούν συνεχώς στο κινητό τους τηλέφωνο, οι λογομαχίες πάνε και έρχονται και όλα αυτά απλά για να κερδίσουμε ελάχιστα λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό.

Όπως όμως φαίνεται την ίδια «τρέλα» έχουν και οι πεζοί που όχι μόνο δεν τηρούν τους κανόνες αλλά προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους, την κάνουν με επικίνδυνο τρόπο. Τρανταχτό παράδειγμα οι εικόνες που δημοσιεύει σήμερα το Newsauto.

Σε αυτήν μπορείτε να διακρίνεται έναν ηλικιωμένο να προσπαθεί να περάσει δρόμο από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση ούτε φανάρι για πεζούς. Ο ίδιος στέκεται στη μέση του δρόμου με το καροτσάκι της λαϊκής αγοράς ενώ χωρίς να του καίγεται καρφί περνά στο απέναντι πεζοδρόμιο δίχως να υπολογίζει τους κινδύνους.

Advertisement
Advertisement

Τελικά ο καθένας κάνει του κεφαλιού του;

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο συγκεκριμένος πεζός δείχνει να έχει πρόβλημα υγείας που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το περπάτημα, πόσο μάλιστα όταν πρέπει να κινηθεί γρήγορα σε δρόμους με αρκετή κίνηση.

Τελικά αναρωτιόμαστε πως αν συμβεί κάτι ποιος θα είναι αυτός που θα φέρει την ευθύνη;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα κλασικό Mini σε τιμή… Aston Martin (+video)
Απίστευτο! Την έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ…
Η Mercedes-Maybach θέλει να γίνει RR

 

Advertisement