Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

New kid on the block από τη Yamaha (+video)

Ελλάδα 6:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

New kid on the block από τη Yamaha (+video)

NEWSMOTO

New kid on the block από τη Yamaha (+video)

NEWSMOTO

H Yamaha παρουσίασε ένα εντελώς καινούριο scooter αστικής μετακίνησης στα 125 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Η οικογένεια των scooter αστικής μετακίνησης της Yamaha το 2024 θα αποκτήσει ακόμα ένα μέλος. Η Yamaha παρουσίασε το RayZR, ένα νεανικό και άκρως πρακτικό μοντέλο το οποίο απευθύνεται σε αναβάτες που μπαίνουν τώρα στον μαγικό κόσμο των δύο τροχών.

Το RayZR χάρη στις μικρές του διαστάσεις είναι ένα πολύ ευέλικτο scooter για κάθε είδους αστική μετακίνηση. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος με σπορ στοιχεία που του δίνουν ένα ακόμα ισχυρό στοιχείο στη μάχη των 125 κ.εκ.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός BlueCore των 125 κ.εκ. ο οποίος διαθέτει ειδικής σχεδίασης ηλεκτρική υποβοήθηση ισχύος (Power Assist) που επιτρέπει ταχύτερη επιτάχυνση. Αποδίδει 8 ίππους και 9,7 Nm ροπής και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των 98 κιλών του scooter χαρίζει ικανοποιητικές επιδόσεις στο RayZR.

Advertisement
Advertisement

Δυνατό του σημείο επίσης είναι η κατανάλωση με τη Yamaha να αναφέρει 1,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS και οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και 10 ιντσών πίσω.

Advertisement

Στον εξοπλισμό το νέο Yamaha RayZR διαθέτει σύστημα Start/Stop, αποθηκευτικό χώρο για ένα full face κράνος, μεγάλη ψηφιακή οθόνη LCD και ρεζερβουάρ καυσίμου 5,2 λίτρων. Το νέο scooter της Yamaha αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο 2024.

Δείτε το νέο Yamaha RayZR.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Tenere 700 και XSR900 GP είχαν την τιμητική τους στη Yamaha
Στροφή στην ποιότητα για τη νέα Yamaha MT-09 (+video)
Δείτε το Yamaha Motoroid2 να χορεύει (+video)