Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Αστον Βίλα: Τουλάχιστον έμειναν τα supercars στο Μπέρμιγχαμ

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αστον Βίλα: Τουλάχιστον έμειναν τα supercars στο Μπέρμιγχαμ

MIRROR

Αστον Βίλα: Τουλάχιστον έμειναν τα supercars στο Μπέρμιγχαμ

MIRROR

Το πλούσιο χωριό απέναντι στο πάθος και τη δίψα των Πειραιωτών, όπως άλλωστε την ένιωσαν στο πρώτο παιχνίδι!

Advertisement
Advertisement

Αν και το Μπέρμιγχαμ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα ημιτελικά στο Europa Conference League, Aston Villa είναι γνωστό ως  το… χωριό, η περιοχή αυτή έχει καταφέρει να κερδίσει τη φήμη ενός “πλούσιου χωριού”, χάρη στην εντυπωσιακή συλλογή από supercars που κυκλοφορούν στους δρόμους της.

Όπως διαβάζουμε και στο travel.gr, το Μπέρμιγχαμ είναι ταυτισμένο με το γκρίζο βιομηχανικό παρελθόν του ενώ μεγάλο μέρος της πόλης καταστράφηκε από τους γερμανικούς βομβαρδισμούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως, πάει καιρός που έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την αρνητική εικόνα.

Πλέον και στους δρόμους του, θα προσθέταμε εμείς…

Advertisement
Advertisement

Η απόκτηση και η οδήγηση ενός supercar είναι συνώνυμο του πολυτελούς τρόπου ζωής, και σε αυτό το μικρό κομμάτι της Αγγλίας, οι πολίτες φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει αυτήν την πολυτέλεια με μεγάλη επιτυχία.

Ferrari και Lamborghini: Σύμβολα – status
Δύο από τα πιο διάσημα brands που συχνάζουν στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ είναι οι Ferrari και Lamborghini. Μοντέλα όπως η Ferrari 488 GTB και η Lamborghini Aventador έχουν γίνει κοινή θέα, προσφέροντας μια εκθαμβωτική απόδοση που συνδυάζεται με ανεπανάληπτο σχεδιασμό. Οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων συχνά συμμετέχουν σε τοπικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, δείχνοντας την αγάπη τους για την αυτοκινητιστική πολυτέλεια.

McLaren και Aston Martin: Βρετανική Κομψότητα
Παρόλο που οι ιταλικοί κολοσσοί κυριαρχούν, οι βρετανικές μάρκες όπως η McLaren και η Aston Martin δεν παραμένουν πίσω. Μοντέλα όπως η McLaren 720S και η Aston Martin DB11 αποτελούν προσθήκες που προσφέρουν μια μοναδική ισορροπία ανάμεσα στην τεχνολογία και την κλασική αισθητική. Η McLaren, με την εξαιρετική της αεροδυναμική και τεχνολογική καινοτομία, και η Aston Martin, με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την απαράμιλλη φινέτσα, προσελκύουν έναν πιο διακριτικό κοινό.

Advertisement

Porsche, Mercedes και Audi
Πέρα από τις εξωτικές προτάσεις, μάρκες όπως η Mercedes, Porsche και η Audi προσφέρουν εξίσου ισχυρές επιδόσεις με ένα πιο προσιτό προφίλ. Μοντέλα όπως η Mercedes AMG SL,Porsche 911 Turbo και η Audi R8 συνδυάζουν την απόδοση των supercars με την καθημερινή χρηστικότητα, καθιστώντας τα ιδανικά για τους λάτρεις της ταχύτητας που επιθυμούν και την πρακτικότητα.

Συνολικά, το Μπέρμιγχαμ της Aston Villa μπορεί να είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος, αλλά είναι τεράστιο σε πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη αυτοκινητιστική κουλτούρα. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της αυτοκινητικής βιομηχανίας, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και τα μικρά χωριά μπορούν να κρύβουν μεγάλες… εκπλήξεις.

Advertisement

φωτογραφία: Περιοδικό CAR