Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Την έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ…

Ελλάδα 22:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο! Την έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ…

ΝΕΑ

Απίστευτο! Την έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ…

ΝΕΑ

Ο φακός του Newsauto απαθανατίζει εικόνες που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν ζούμε σε χώρα με κανόνες ή όχι…

Advertisement
Advertisement

Το έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά κάθε φορά αυτά που βλέπουμε στους δρόμους μας κάνουν να αναρωτιόμαστε σε ποια χώρα ζούμε και αν υπάρχει ΚΟΚ σε… ισχύ. Το σίγουρο είναι πως κανόνες υπάρχουν αλλά ελάχιστοι τους τηρούν και αυτό συμβαίνει για δυο λόγους.

Από τη μία η έλλειψη παιδείας και από την άλλη, η έλλειψη αστυνόμευσης. Αυτά τα δύο δημιουργούν την εικόνα ή καλύτερα τις εικόνες που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους όλης της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά ο φακός του Newsauto απαθανάτισε ένα επιβατικό αυτοκίνητο και όπως μπορείτε να διακρίνεται ένα Nissan Pulsar. Απ’ όσο… ξέρουμε το συγκεκριμένο είναι πενταθέσιο ανήκει στην κατηγορία hatchback και δεν διαθέτει τρίτη σειρά καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Μόνο στην Ελλάδα…

Αυτά ξέραμε μέχρι που είδαμε την εικόνα με έκτο επιβάτη! Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε χαρακτηριστικά, η γυναίκα επιβάτης κάθεται στο χώρο αποσκευών και απολαμβάνει τη βόλτα της. Μπορεί να χαμογελάμε με αυτό που βλέπουμε όμως αν σκεφτούμε τις συνέπειες από ένα πιθανό απότομο φρενάρισμα ή ακόμα και σύγκρουση τότε το χαμόγελο είναι σίγουρο πως θα μας φύγει.

Δυστυχώς αυτή είναι μία εικόνα που δεν την βλέπουμε για πρώτη φορά και σίγουρα δεν την βλέπουμε σε χώρες της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία κ.ο.κ.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση όλα είναι καλά μέχρι να συμβεί το ατυχές περιστατικό και να ψάχνουμε όλοι να βρούμε τι φταίει, έχοντας βέβαια και ο καθένας από εμάς τη δική του άποψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηνωμένο Βασίλειο: Παράταση για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης
Τροχαία: Με ηλεκτρικό κατσαβίδι στα χέρια θα αφαιρούν πινακίδες
Αυτό το Hummer θυμίζει RPG videogame

Advertisement