Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Lancia Ypsilon

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο Lancia Ypsilon

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Lancia Ypsilon

ΝΕΑ

H Lancia συνεχίζει με εντατικό ρυθμό την εξέλιξη του καινούργιου Ypsilon και η περιέργεια για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο της αυξάνεται.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα, θα είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ευρωπαϊκής αυτοκίνησης για το 2024. Το νέο Ypsilon θα σημάνει την ουσιαστική επαναφορά της ιταλικής εταιρείας και πολλοί αναμένουν με ενδιαφέρον την επίσημη παρουσίασή του.

Όσο πλησιάζουμε, χρονικά, προς την εμφάνισή του, το ενδιαφέρον για το πώς θα μοιάζει και τι διαφορετικό θα προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του μεγαλώνει.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε ακουσίως η μερική αποκάλυψή του εξαιτίας ενός ατυχήματος που συνέβη σε ένα από τα πρωτότυπα με τα οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Βάσει του γεγονότος αλλά και πληροφοριών και εκτιμήσεων, οι συντελεστές της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa ασχολήθηκαν με το πώς θα είναι το αμάξωμά του. Έτσι, δημιουργήσαν ψηφιακά εικόνες στις οποίες έχουν εφαρμόσει ό,τι γνωρίζουμε ως τώρα.

Με δεδομένο ότι η Lancia ανήκει πλέον στον Όμιλο Stellantis, η καινούργια γενιά του αμιγώς ηλεκτροκίνητου supermini μοντέλου της θα χρησιμοποιεί ως βάση την πλατφόρμα, τον ηλεκτροκινητήρα και τις μπαταρίας που υπάρχουν στα Opel Corsa e και Peugeot e-208.

Advertisement

Οι άνθρωποι της Kolesa απεικόνισαν το νέο Ypsilon με τη χαρακτηριστική μάσκα και το εξάγωνο πλαίσιο για τα φώτα εμπρός που βλέπουμε στην αρχική φωτογραφία. Οι θόλοι των τροχών είναι καλυμμένοι με γυαλιστερό μαύρο πλαστικό και υπάρχει διχρωμία στο αμάξωμα.

Στο πίσω μέρος, το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα κυκλικά LED φώτα τα οποία θυμίζουν τα αντίστοιχα του εντυπωσιακού πρωτότυπο Pu+Ra HPEπου παρουσιάστηκε από τη Lancia τον περασμένο Απρίλιο (2023)- και ο λογότυπος της εταιρείας με κεφαλαία γράμματα.

Advertisement

Σύμφωνα με τους δημιουργούς των φωτογραφιών το καινούργιο Ypsilon θα έχει στοιχεία στο αμάξωμά του από τα αντίστοιχα των Opel και Peugeot αναπόφευκτα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε. Ωστόσο, αναμένουμε να έχουν κάνει το χρέος τους οι Ιταλοί σε ό,τι αφορά στο στυλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από τη Lancia, το νέο μοντέλο της θα έχει μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητας 51 kWh οι οποίες θα του παρέχουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 400 χλμ. Ο ηλεκτροκινητήρας του θα αποδίδει 156 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lancia Gamma στα χνάρια της Σειράς 4 της BMW
Πόσα θα δίνατε για μία ρέπλικα Lancia Stratos (+video)
O έρωτας της Lancia με την Ελλάδα