Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε έναν οδηγό που το έχει «κάψει» εντελώς (+video)

Ελλάδα 8:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε έναν οδηγό που το έχει «κάψει» εντελώς (+video)

ΝΕΑ

Δείτε έναν οδηγό που το έχει «κάψει» εντελώς (+video)

ΝΕΑ

Για όσους πιστεύουν στην θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, εδώ έχουμε μία ένδειξη ότι ίσως και να έχει κάποια σοβαρά κενά.

Advertisement
Advertisement

Χονδρικά, και με βάση τις ανθρωπολογικές επιστήμες, o άνθρωπος άφησε πίσω του τους πίθηκους πριν περίπου 100 χιλιάδες χρόνια.

Από τότε μέχρι τις ημέρες μας, o Homo Sapiens εξελίχθηκε κάνοντας σημαντικά άλματα στην δυνατότητά του να ανακαλύπτει και να κατανοεί τον κόσμο γύρω του. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουμε οι περισσότεροι.

Καλό θα ήταν όμως να μην παίρνουμε και όρκο, όταν προκύπτουν συμβάντα όπως αυτό που καταγράφηκε στο video που παραθέτουμε.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό παρακολουθούμε ένα μάλλον ατελές δείγμα της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους, το οποίο προσπαθεί να αποδείξει ότι μία κλειδωμένη καγκελόπορτα και ένας τοίχος μπορούν να υποχωρήσουν κάτω από την πίεση ενός μικρού αυτοκινήτου.

Το πρόβλημα που ανακύπτει είναι ότι η προσπάθεια, αν και χωρίς αποτέλεσμα, είναι επίμονη και μανιώδης, με το ταλαίπωρο Lancia Ypsilon να φθάνει στα όριά του, μετά το διαρκές σπρώξιμο στην παντελώς αδιάφορη για το όλο συμβάν καγκελόπορτα του γκαράζ.

Μάλιστα το ειδικό αυτό μέλος της ανθρώπινης φυλής συνεχίζει μέχρι τελικής πτώσεως του άμοιρου Lancia το οποίο αφήνει τα λάστιχα και το τελευταίο του λαδάκι μπροστά από την χαρακτηριστικά ασυγκίνητη καγκελόπορτα.

Advertisement

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν -πέρα από το αστείο της υπόθεσης- είναι το πως αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει τις εξετάσεις, τους γιατρούς και τους νομοθέτες, και έχει πάρει την έγκριση στο να χειρίζεται ένα αυτοκίνητο και να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Και να πιστεύει ότι με την δύναμη της θέλησης (και προφανώς με την συνδρομή αλκοόλ, φαρμάκων ή όποιων συνδυασμών βάλει ο νους σας) θα μετατραπεί σε έναν σύγχρονο Μωυσή που θα ανοίγουν οι πόρτες και θα παραμερίζουν οι τοίχοι για να περάσει το Lancia.

Advertisement

Προφανώς τα προβλήματα στην περίπτωσή του αφορούν ειδικότητες της ιατρικής που αναλαμβάνουν να θεραπεύσουν ή να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες κρατούν τον άνθρωπο κοντά στην ζωώδη καταγωγή του. Το συγκεκριμένο είδος θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να πιάσει το νήμα της εξέλιξης. Τα πρώτα 100 (χιλιάδες) χρόνια είναι δύσκολα… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρακάρισμα νταλίκας με αγροτικό (+video)
Τρακάρισμα…αξίας 3.400.000 ευρώ (+video)
Aπίστευτο: Δοκιμαστές έβαλαν λάθος ταχύτητα και σκοτώθηκαν

Advertisement