Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως η Lancia τα έκανε «μούσκεμα» με το νέο Ypsilon

Ελλάδα 21:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως η Lancia τα έκανε «μούσκεμα» με το νέο Ypsilon

ΝΕΑ

Πως η Lancia τα έκανε «μούσκεμα» με το νέο Ypsilon

ΝΕΑ

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει η διαρροή ενός νέου μοντέλου στα media. Και η Lancia με το Ypsilon κατάφερε να… κυριολεκτήσει.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετό καιρός τα διεθνή media συζητούν την επιστροφή της Lancia με ένα νέο και ηλεκτρικό Ypsilon. Μέχρι τώρα οι διαρροές ήταν ελάχιστες και λίγα γνωρίζαμε για το αυτοκίνητο. Όμως ξαφνικά αναδύθηκε στην επιφάνεια. Και το «αναδύθηκε» είναι κυριολεκτικό.

Οι αρχές στην περιοχή Montbeliard ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης για ένα όχημα που βυθίστηκε σε ένα κανάλι. Στο σημείο έφθασαν πυροσβέστες και δύτες, ωστόσο δεν βρέθηκαν άτομα μέσα ή κοντά στο βυθισμένο αυτοκίνητο.

Καθώς το όχημα ανασύρθηκε από το νερό, έγινε φανερό ότι επρόκειτο για ένα ακυκλοφόρητο μοντέλο προπαραγωγής του Lancia Ypsilon EV, το οποίο έχει προγραμματιστεί για ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2024.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που οι εικόνες που κατέγραψε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης ο φωτογράφος Lionel Vadam δεν είχαν την τυπική λεπτομέρεια των κατασκοπευτικών φωτογραφιών, αποκάλυπταν ωστόσο σημαντικά χαρακτηριστικά.

Το Ypsilon εμφάνιζε μαύρη επένδυση γύρω από τα παράθυρα και τους θόλους των τροχών του, μαζί με στρογγυλεμένα πίσω φώτα που θύμιζαν το concept Pu+Ra.

Advertisement

Αυτό το hatchback, που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα e-CMP, αναμένεται να διαθέτει έναν κινητήρα 156 ίππων που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 51 kWh, παρέχοντας εκτιμώμενη αυτονομία 400 χιλιομέτρων.

Advertisement

Ενώ η αιτία της βύθισης του πρωτοτύπου παραμένει ασαφής, οι αναφορές υποδηλώνουν ότι το όχημα μπορεί να είχε κλαπεί, αν και λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές.

Καθώς ξεδιπλώνονται οι λεπτομέρειες, η ακούσια αποκάλυψη λόγω αυτού του απροσδόκητου περιστατικού έχει προκαλέσει την περιέργεια, προσφέροντας μια απρογραμμάτιστη πρώτη γεύση του επερχόμενου μοντέλου της Lancia .

Και μιας και η διαρροή -στην κυριολεξία!- έχει πια γίνει, αναμένουμε την εταιρία να επισπεύσει τα αποκαλυπτήρια του πολλά υποσχόμενου νέου μικρού της μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O έρωτας της Lancia με την Ελλάδα
Η Lancia Gamma στα χνάρια της σειράς 4 της BMW
Θα φανταζόσασταν έτσι τη νέα Lancia Ypsilon;