Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Λεκλέρ: Ξανά σε σχέση ο Σαρλ; (+video)

Ελλάδα 1:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λεκλέρ: Ξανά σε σχέση ο Σαρλ; (+video)

FORMULA 1

Λεκλέρ: Ξανά σε σχέση ο Σαρλ; (+video)

FORMULA 1

Δεν έχoυν κλείσει έξι μήνες από τον χωρισμό του Σαρλ με την επί τρία χρόνια κοπέλα του, Σαρλότ Σίν. Όλα δείχνουν, όμως, ότι ο οδηγός της Ferrari έχει προχωρήσει!

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου στο Μονακό, ο Λεκλέρ είχε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις για φιλανθρωπικούς ή διαφημιστικούς λόγους.

Με τους ανθρώπους του Σαρλ ήταν συνέχεια και μία κοπέλα την οποίαν δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι στιγμής. Το όνομά της είναι Αλεξάντρα Σεντ-Εμλέ. Ο Σαρλ και η Αλεξάντρα εθεάθησαν μαζί τόσο στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο πρίγκιπας Αλβέρτος κάθε χρόνο πριν το Grand Prix του Μονακό, όσο και στην προβλήτα το Σάββατο όπου ο Σαρλ μοίραζε αυτόγραφα.

@f1omg

Charles and Alexandra earlier today!!! #charlesleclerc #scuderiaferrari #ferrari #f1 #fyp #leclerc #formula1 #f1omg #alexandrasaintmleux #charles #alexandra #monaco #montecarlo #monacogp

Advertisement
Advertisement

♬ Ocean Eyes speed up – 🚬

Αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι και η νέα κοπέλα του Σαρλ. Κάτι εξαιρετικά πιθανό εάν κρίνουμε από το ότι η Αλεξάντρα ήταν σε όλο το Σαββατοκύριακο του Μονακό μαζί του. Πολλοί υποστηρικτές του Λεκλέρ, μάλιστα, εύχονταν ότι η νεαρή Ιταλίδα θα έφερνε γούρι στον αγαπημένο τους οδηγό ώστε να σπάσει την κακοδαιμονία του Μονακό.

Advertisement

Η 21χρονη Σεντ-Εμλέ είναι ιταλικής καταγωγής και σπουδάζει ιστορία της τέχνης στην Γαλλία. Διατηρεί έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram -τον οποίον ακολουθεί ο Σαρλ εδώ και λίγο καιρό- ενώ έχει και έναν άλλον δημόσιο. Σε αυτόν ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια της κυρίως.

@f1omg

Charles Leclerc is rumoured to be dating Alexandra Saint Mleux. #charlesleclerc #ferrari #scuderiaferrari #f1 #fyp #leclerc #cl16 #formula1 #alexandrasaintmleux #charles #alexandra #dating #girlfriend #f1omg

Advertisement

♬ original sound – cz

Επιπλέον είναι αρκετά ενεργή στο Tik Tok όπου έχει περί τους 20.000 ακολούθους. Πάντως δεν μπορούμε να μη επισημάνουμε αυτό που και αρκετοί φίλοι του Σαρλ έχουν παρατηρήσει για την Αλεξάντρα. Μοιάζει τόσο σαν εμφάνιση όσο και σαν lifestyle πάρα πολύ στην πρώην κοπέλα του Μονεγάσκου, Σαρλότ Σιν. Σταθερός στις προτιμήσεις του, αν μη τι άλλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι το νέο κορίτσι του Αλόνσο; (+video)
Χάμιλτον: Νέο ειδύλλιο με Σακίρα;
Γιατί ο Leclerc σκέφτεται να μετακομίσει;