Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γιατί ο Leclerc σκέφτεται να μετακομίσει;

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί ο Leclerc σκέφτεται να μετακομίσει;

FORMULA 1

Γιατί ο Leclerc σκέφτεται να μετακομίσει;

FORMULA 1

Η τρέλα για τον Charles Leclerc φαίνεται ότι όλο και μεγαλώνει. Έτσι, ο οδηγός της Ferrari αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση απευθυνόμενος στους οπαδούς του.

Advertisement
Advertisement

Ο Leclerc, όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί της F1, κατοικεί στο Μονακό. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πιλότους, ο Charles κατάγεται από το πριγκιπάτο.

Εδώ και λίγα χρόνια ο Μονεγάσκος νοικιάζει ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Fontvielle. Η ακριβής διεύθυνσή του -για προφανείς λόγους- δεν ήταν ευρέως γνωστή. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος. Όμως με κάποιον τρόπο αυτή μαθεύτηκε. Έτσι, αρκετοί υποστηρικτές του Charles άρχισαν να γίνονται… τακτικοί επισκέπτες της οικίας του και αυτό ανάγκασε τον Leclerc να βγάλει μία σχετική ανακοίνωση στο Instagram!

Advertisement
Advertisement

«Με κάποιον τρόπο τους τελευταίους μήνες η διεύθυνση κατοικίας μου μαθεύτηκε και αυτό οδήγησε πολλούς ανθρώπους να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου ζητώντας αυτόγραφα ή φωτογραφίες. Εκτιμώ και απολαμβάνω την υποστήριξή σας. Σας παρακαλώ όμως να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου» έγραψε ο Leclerc.

Ο Charles συνέχισε λέγοντας ότι ποτέ δεν παραβλέπει την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος. «Πάντα θα σταματάω στον δρόμο ή στην πίστα για χάρη σας. Δεν θα κατεβαίνω όμως από το διαμέρισμά μου για να σας δώσω αυτόγραφο. Η υποστήριξή σας τόσο προσωπικά όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύτιμη για εμένα αλλά ορισμένα όρια δεν πρέπει να ξεπερνιούνται» υπογράμμισε ο Leclerc.

Advertisement

Ο Leclerc έχει μοιραστεί δημοσίως αρκετές φορές πλάνα από το διαμέρισμά του. Είτε κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε online βιντεοπαιχνίδια είτε όταν παίζει στο Steinway & Sons πιάνο του. Μένει να φανεί το εάν η τρέλα των κατοίκων του Μονακό για τον διάσημο συντοπίτη τους θα αναγκάσει τον Charles να… μετακομίσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Ο Massa μπορεί να κινηθεί δικαστικά για το πρωτάθλημα του 2008
Ferrari: Το χειρότερό της ξεκίνημα από το 2009!
Τα κακά παιδιά της F1 που αρέσουν στις γυναίκες

Advertisement