Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι το νέο κορίτσι του Αλόνσο; (+video)

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι το νέο κορίτσι του Αλόνσο; (+video)

FORMULA 1

Είναι το νέο κορίτσι του Αλόνσο; (+video)

FORMULA 1

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης… βουίζουν για πιθανό ειδύλλιο του Αλόνσο με την διάσημη τραγουδίστρια. Και οι δυο τους δεν διαψεύδουν προς το παρόν τις φήμες.

Advertisement
Advertisement

Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε. Ο Αλόνσο ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στο Tik Tok στο οποίο μπορεί να ακουστεί το τραγούδι της Σουίφτ «Karma».

Η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι. Η λέξη έχει ταυτιστεί με τον Ισπανό έπειτα από την μονομαχία του με τον Τζόλιον Πάλμερ στην Μόντσα του 2017. Μόλις το τραγούδι τελειώνει ο Αλόνσο κλείνει το μάτι στην κάμερα με νόημα. Μόνο διάψευση δεν το λες αυτό! Άλλωστε τόσο ο Φερνάντο όσο και η Τέιλορ έχουν χωρίσει πρόσφατα από τις σχέσεις τους.

Advertisement
Advertisement

Φήμες θέλουν τους δύο σταρ να έχουν ξεκινήσει την σχέση τους εδώ και μία εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι δυο τους ακόμη δεν σκέφτονται μακροπρόθεσμα παρά απολαμβάνουν την αρχή της γνωριμίας τους.

Νωρίτερα μέσα στον Απρίλιο, ο Αλόνσο είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του με την δημοσιογράφο Άντρεα Σλέγκερ. «Θέλαμε να σας πούμε ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Περάσαμε φανταστικά μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι» είχε γράψει ο Ισπανός σε story του στο Instagram.

Advertisement

Από την άλλη και η Σουίφτ έχει πρόσφατα τελειώσει τον δεσμό της με τον ηθοποιό Τζο Άλγουιν έπειτα από έξι χρόνια. Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο μεταξύ των fans της τραγουδίστριας με πολλούς από αυτούς να ανεβάζουν συνεχώς video τα οποία υποτίθεται ότι επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τις φήμες για νέο ειδύλλιό της με τον Αλόνσο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λεκλέρ: Που θα πάει αν αποχωρήσει από την Ferrari;
F1: Αυτό είναι το πιο καυτό grid της σεζόν
Kvyat: Η Red Bull με πρόδωσε!