Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Αυτό είναι το πιο καυτό grid της σεζόν

Ελλάδα 18:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Αυτό είναι το πιο καυτό grid της σεζόν

FORMULA 1

F1: Αυτό είναι το πιο καυτό grid της σεζόν

FORMULA 1

Ή αλλιώς ένα grid φτιαγμένο από τις συντρόφους των οδηγών της F1! Σε αυτό το άρθρο θα παρελάσουν όλες οι κυρίες των αγαπημένων μας οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η ζωή ενός οδηγού F1 να έχει αρκετές δυσκολίες. Συνεχή ταξίδια, ώρες επί ωρών σε προσομοιωτές και στην πίστα, συνεντεύξεις τύπου και άλλα πολλά. Όμως, δεν είναι τα πάντα δουλειά σε αυτόν τον κόσμο.

Οι οδηγοί ξέρουν να απολαμβάνουν τις ζωές τους. Αν και οι τάσεις σε σχέση με το παρελθόν έχουν αλλάξει. Παλιότερα, πολλοί εξ αυτών ταίριαζαν στο πρότυπο του playboy. Σήμερα, οι περισσότεροι έχουν σταθερές σχέσεις, ενώ αρκετοί είναι και οικογενειάρχες. Ας δούμε, λοιπόν, τις συντρόφους των τωρινών οδηγών της F1.

1. Kelly Piquet

Η εικονιζόμενη και στην κύρια φωτογραφία του άρθρου, Kelly Piquet είναι από το 2021 η… πρώτη κυρία του grid! Η κόρη του Nelson Piquet διατηρεί δεσμό από τον Ιανουάριο του 2021 με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Max Verstappen. Στο παρελθόν η Kelly είχε σχέση με έναν άλλον οδηγό της Red Bull, τον Daniil Kvyat. Μάλιστα, έχει και μία κόρη με τον Ρώσο, η οποία γεννήθηκε το 2019.

2. Charlotte Sine

Advertisement
Advertisement

Η Charlotte Sine και ο Charles Leclerc βρίσκονται μαζί από το 2019. Όπως και ο οδηγός της Ferrari, έτσι και η Charlotte κατάγεται από το Μονακό. Ασχολείται με το modeling και παράλληλα σπουδάζει αρχιτεκτονική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Charles είχε χωρίσει από την προηγούμενη σχέση του με την Giada Gianni επειδή ήθελε, υποτίθεται, να αφοσιωθεί στην καριέρα του. Ίσως και όχι, προχωράμε…

3. Carola Martinez

Advertisement

Ο Sergio ανήκει στους οικογενειάρχες της F1. Με την Carola γνωρίστηκαν σε μία ντίσκο στο Μεξικό και από τότε είναι μαζί. Παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν δυο παιδιά. Η Carola έρχεται σε πολλούς αγώνες μέσα στη χρονιά. Αν και, όπως ίσως θα θυμάστε, στο φετινό Μονακό ο Checo μάλλον πήγε να… ξεστρατίσει!

4. Carmen Montero Mundt

Advertisement

Οι Russell-Mundt εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στο GP της Τοσκάνης το 2020. Έκτοτε, έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, ακόμη και στην 4η σεζόν του Drive to Survive. Η Carmen ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και κατοικεί στο Λονδίνο. Πριν από την Carmen, ο George διατηρούσε σχέση με την Seychelles de Vries. Όχι, δεν πρόκειται περί συνωνυμίας. Είναι η αδερφή του Nyck de Vries!

5. Isabele Hernaez

Η εκλεκτή της καρδιάς του Carlos Sainz Jr κατάγεται επίσης από την Μαδρίτη. Σπουδάζει δημοσιογραφία ενώ εργάζεται παράλληλα στον χώρο της μόδας. Το ζευγάρι συνήθως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

6. Camila Kendra

Advertisement

Ο Lewis Hamilton είναι, ίσως, ο μοναδικός οδηγός στο παρόν grid που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως playboy. Έπειτα από την θυελλώδη σχέση του με την Nicole Scherzinger, τα φημολογούμενα φλερτ για τον οδηγό της Mercedes ήταν αμέτρητα. Και όλα με celebrities! Οι τελευταίες φήμες ήθελαν τον Lewis να διατηρεί δεσμό με το εντυπωσιακό μοντέλο από την Δομινικανή Δημοκρατία, Camila Kendra. Οι δυο τους, όμως, επέμεναν να δηλώνουν δημοσίως ότι είναι απλώς… φίλοι.

7. Μια χαρούμενη παρέα

Οι κύριοι της φωτογραφίας δε νομίζουμε ότι χρειάζονται συστάσεις. Οπότε να σας συστήσουμε στις κυρίες. Από αριστερά με τη φορά των δεικτών του ρολογιού έχουμε τις Justine Huysman (team Mick), Elena Berri (team Esteban) και Sara Pagliaroli (team Lance). Τώρα, γιατί ο Mick βρίσκεται στην απέναντι άκρη του τραπεζιού από το άλλο του μισό, δεν ξέρουμε. Ίσως απλά ήθελε να συζητήσει για F1 με τα “παιδιά”.

8. Andrea Schlager

Ο Fernando βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό με την Αυστριακή δημοσιογράφο Andrea Schlager. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση έγινε στο GP του Μαϊάμι, ενώ το καλοκαίρι πέρασαν λίγες ημέρες ξεκούρασης και στην Μύκονο!

9. Heidi Berger

Ο Max Verstappen δεν είναι ο μόνος οδηγός του παρόντος grid που τα έχει με κόρη πρώην οδηγού F1. Ο παλιός teammate του στην Red Bull, Daniel Ricciardo έχει και εκείνος δεσμό με την ηθοποιό Heidi Berger. Ναι, το όνομα του πατέρα της είναι Gerhard!

10. Hanna Prater

Και κλείνουμε με το μακροβιότερο ζευγάρι του paddock. Ο Seb Vettel και η Hanna Prater είναι μαζί από… το γυμνάσιο! Μετά την αποφοίτησή τους, διατηρούσαν σχέση εξ αποστάσεως καθώς ο Vettel αγωνιζόταν σε μικρότερες κατηγορίες μονοθέσιων ανά την Ευρώπη. Έχουν τρία παιδιά ενώ παντρεύτηκαν μόλις το 2019! Η Hanna δεν έρχεται ποτέ στους αγώνες. Από το 2023, όμως, οι δυο τους θα μπορούν να περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
De Vries: Ένα φανταστικό ντεμπούτο (+video)
Porsche: Υπάρχουν εναλλακτικές για είσοδο στην F1 το 2026;
F1: Το προσωρινό καλεντάρι του 2023