Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Carlos Sainz Jr: Ανανεώνει με τη Ferrari!

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Carlos Sainz Jr: Ανανεώνει με τη Ferrari!

FORMULA 1

Carlos Sainz Jr: Ανανεώνει με τη Ferrari!

FORMULA 1

Ο Carlos Sainz Jr θα συνεχίσει να είναι οδηγός της Ferrari και για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto η επίσημη ανακοίνωση είναι καθαρά θέμα χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός αποκάλυψε την εξέλιξη αυτή σε δηλώσεις του μετά το Grand Prix του Μπαχρέιν: “Πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Πολύ κοντά. Εξαιρετικά κοντά. Σχεδόν εκεί. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Απλώς πρέπει να την περάσουμε στο χαρτί“.

Η έναρξη της σεζόν βρήκε τον Sainz να τερματίζει δεύτερος πίσω από τον ομόσταβλό του, Charles Leclerc. Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση για τα κόκκινα μονοθέσια από το Maranello αν και ο Ισπανός θεωρεί πώς βίωσε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. “Ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας μου ως οδηγός της Ferrari. Πρέπει να βάλω το κεφάλι κάτω, να δουλέψω και να καταλάβω καλύτερα το μονοθέσιο” δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα.

Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν του Carlos με την Scuderia. Έχοντας αντικαταστήσει τον Sebastian Vettel το 2021 άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, τερματίζοντας πέμπτος στην τελική βαθμολογία. Συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Advertisement
Advertisement

Η διάρκεια του νέου συμβολαίου καθώς και το ύψος της αμοιβής του Sainz θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι φημολογείται από πέρσι επέκταση και του συμβολαίου του Charles Leclerc μέχρι το 2026. Φαίνεται ότι η Ferrari θέλει να “δέσει” το οδηγικό της δίδυμο για όλη τη διάρκεια ισχύος των παρόντων κανονισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Μπαχρέιν: Pole για Leclerc!
Ο Leclerc δεν άφησε το γκάζι
F1 GP Μπαχρέιν: Κυριαρχία Ferrari!

Advertisement