Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Fernando Alonso: Βίος και πολιτεία

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fernando Alonso: Βίος και πολιτεία

FORMULA 1

Fernando Alonso: Βίος και πολιτεία

FORMULA 1

Το πρόσφατο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Fernando Alonso θύμισε σε όλους την ευκολία με την οποίαν ο γερόλυκος του grid άλλαζε ομάδες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Και μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις, αφήνοντας καμένη γη πίσω του. Φαίνεται, όμως, ότι ο Fernando ακολουθεί την ίδια τακτική και στις σχέσεις του.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, σε αυτόν τον τομέα η πονηρή αλεπού της F1 -συγγνώμη, δεν άντεξα να μην το γράψω- δεν μας είχε δώσει τέτοια δείγματα γραφής αρχικά. Βλέπετε, η πρώτη σχέση του Fernando που είχε γίνει δημόσια γνωστή ήταν εκείνη με την Ισπανίδα δημοσιογράφο Raquel de Rosario.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2005 σε ραδιοφωνική εκπομπή και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Θα παντρεύονταν κρυφά τον Νοέμβριο του 2006. Ο γάμος τους έγινε γνωστός μόνο δύο χρόνια αργότερα. Πολλοί πίστεψαν τότε ότι ο Alonso θα ακολουθούσε το πρότυπο του οικογενειάρχη-οδηγού όπως ο Michael Schumacher ή ο Nigel Mansell.

1. Raquel de Rosario

Advertisement
Advertisement

Όμως, ο Fernando δεν μπορούσε να μπει σε ένα τέτοιο καλούπι τόσο νωρίς. Τον Δεκέμβριο του 2011 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Και φαίνεται ότι υπεύθυνος για το διαζύγιο ήταν ο Alonso.

2. Xenia Tchoumitcheva

Φήμες ήθελαν τον Fernando να διατηρεί παράλληλη σχέση, ενόσω ήταν παντρεμένος, με τη ρωσικής καταγωγής μοντέλο Xenia Tchoumitcheva. Μετά το διαζύγιο του Ισπανού, οι δυο τους θα έκαναν ορισμένες κοινές εμφανίσεις. Όμως, η σχέση τους δεν θα κρατούσε πολύ.

3. Dasha Kapustina

Advertisement

To 2012 ήταν ίσως η μεγαλύτερη σεζόν στην καριέρα του Fernando. Ήταν, όμως, και η χρονιά στην οποίαν ξεκίνησε η σχέση του με μία άλλη Ρωσίδα, την Dasha Kapustina. Το μοντέλο -αρχίζει και σχηματίζεται ένα μοτίβο εδώ- βρισκόταν πολύ συχνά και στα pits της Ferrari τραβώντας της κάμερες επάνω της. Η σχέση τους θα κρατούσε περίπου δύο χρόνια.

4. Lara Alvarez

Advertisement

Ο Fernando εδώ επιστρέφει στην αθλητική δημοσιογραφία. Μετά την Kapustina ο Ισπανός έκανε δεσμό με την συμπατριώτισσά του Lara Alvarez. Η σχέση κράτησε λίγο παραπάνω από έναν χρόνο και έληξε τον Μάρτιο του 2016.

5. Viki Odintcova

Advertisement

Και πάμε πάλι σε μοντέλα ρωσικής καταγωγής. Εδώ το φλερτ με την εικονιζόμενη Viki Odintcova ήταν μάλλον σύντομο και κράτησε για λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Alonso με την Alvarez το 2016. Ένα χρόνο μετά, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός θα την απαθανάτιζε δίπλα στον Lewis Hamilton στο Μονακό. Οποία σύμπτωση…

6. Linda Morselli

Στη συνέχεια ο Fernando θα γοητευόταν από την Ιταλίδα τηλεπερσόνα Linda Morselli. Ο δεσμός τους κράτησε περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ στο παρελθόν η Linda είχε σχέση και με τον Valentino Rossi.

7. Andrea Schlager

Με την επιστροφή του στην Formula 1 ο Fernando είπε μάλλον να κάνει αλλαγές και στην προσωπική του ζωή. Έτσι, ο Ισπανός αυτόν τον καιρό έχει σχέση με την Αυστριακή δημοσιογράφο F1, Andrea Schlager. Θα είναι η Andrea η γυναίκα που θα οδηγήσει για δεύτερη φορά τον Fernando στα σκαλιά της εκκλησίας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hannah Schmitz: Το γυναικείο μυαλό στο pitwall της Red Bull (+video)
Alonso: Πώς έβαλε φωτιά στη silly season της F1
F1: Πόσα χρήματα έφερε στο Μαϊάμι η Formula 1;