Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πολυτελέστατη Mercedes-Maybach EQS SUV (+video)

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πολυτελέστατη Mercedes-Maybach EQS SUV (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πολυτελέστατη Mercedes-Maybach EQS SUV (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes παρουσίασε ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας και απευθύνεται σε όσους αναζητούν VIP μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Καταιγισμός παρουσιάσεων ηλεκτρικών από τη Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου. Μετά τις EQE, EQG και την πανίσχυρη AMG EQS 53 4Matic, η εταιρεία αποκαλύπτει και την πρωτότυπη SUV παραλλαγή της EQS που έχει λάβει τη φροντίδα της Maybach.

Όπως αναφέρει η Mercedes, το concept μοντέλο αποτελεί μια παραπλήσια εκδοχή του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής, με το οποίο θα συστηθούμε το 2023. Σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου είναι η χαρακτηριστική διχρωμία του αμαξώματος σε Zircon Red και Obsidian Black Metalic. Στο μπροστινό μέρος κυριαρχεί μια μεγάλη κλειστή μάσκα με τις χρωμιωμένες κάθετες λωρίδες και τα ενσωματωμένα λεπτά LED φώτα.

Advertisement
Advertisement

Ίδιας τεχνολογίας είναι και τα πίσω φώτα που έχουν τη μορφή μιας οριζόντιας μπάρας με διακριτή φωτεινή υπογραφή. Στο προφίλ υπάρχουν φουτουριστικής σχεδίασης 24άρες ζάντες, pop-up χειρολαβές που αναδύονται κατά την προσέγγιση του οχήματος, αλλά και τα προτεταμένα μαρσπιέ που διευκολύνουν την επιβίβαση.

Το design της καμπίνας εκπέμπει μια… υπερπολυτελή αύρα εμπνευσμένη από τη λιμουζίνα S-Class. Το παρών δίνουν premium επενδύσεις άσπρου χρώματος με χρυσές λεπτομέρειες, η γνώριμη πλέον εντυπωσιακή Hyperscreen που καταλαμβάνει όλο το ταμπλό, αλλά και ένα τετράγωνο τιμόνι.

Advertisement

Κατά μήκος του ταμπλό δεσπόζει μια υπερυψωμένη κεντρική κονσόλα με αφθονία αποθηκευτικών χώρων, τόσο για τους εμπρός όσο και τους πίσω επιβάτες. Καθήμενοι σε μεγάλα First-Class καθίσματα, οι τελευταίοι απολαμβάνουν γενναιόδωρους χώρους, αλλά και τις δικές τους οθόνες. Φυσικά δεν απουσιάζουν τα πτυσσόμενα τραπεζάκια αλλά και το ξεχωριστό ψυγειάκι για σαμπανιέρα.

Η παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής της Mercedes-Maybach EQS SUV θα γίνει αφού προηγηθεί το λανσάρισμα της EQS SUV που είναι προγραμματισμένο για το 2022.

Advertisement

Χωρίς να ανακοινώνονται τεχνικές πληροφορίες, η Mercedes αναφέρει πως το κινητήριο σύνολο θα εγγυάται άνετες και ήσυχες μετακινήσεις, με την αυτονομία να κυμαίνεται γύρω στα 600 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Mercedes-Benz EQE
Mercedes-Benz EQG Concept: Το G-Class του μέλλοντος (+video)
Κόντρα Audi RS e-tron με Mercedes- AMG E 63 S (+video)

Advertisement