Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Land Rover Defender 512 ίππων από τη Manhart

Ελλάδα 5:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Land Rover Defender 512 ίππων από τη Manhart

ΝΕΑ

Land Rover Defender 512 ίππων από τη Manhart

ΝΕΑ

Η Manhart Performance παρουσίασε το δεύτερο από τα 10 Land Rover Defender DP 500 που θα κατασκευάσει για ισάριθμους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Manhart Performance κατασκεύασε ακόμα ένα Land Rover Defender DP 500 το οποίο είναι παραγγελία από έναν πελάτη του από το Ντουμπάι. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το καινούργιο αυτοκίνητο έχει κάποιες διαφορές συγκριτικά με το πρώτο που παρουσίασε πέρυσι, τις οποίες ζήτησε ο ιδιοκτήτης του.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει δημιουργηθεί για χρήση περισσότερο εντός δρόμου παρά εκτός αυτού. Η χαμηλότερη κατά 30 χλστμ. σε ύψος αερανάρτηση, οι τροχοί των 24 ιντσών, τα χαμηλοπρόφιλα ελαστικά (διάστασης 295/30-ZR24) και το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Advertisement
Advertisement

Η βάση για τη δημιουργία των αυτοκινήτων της Manhart Performance είναι το Land Rover Defender 110 P400 AWD. Οι τεχνικοί της έχουν προσθέσει στο αμάξωμα επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με νέα ανοίγματα αεραγωγών και σχετικά μεγάλων διαστάσεων αυτοκόλλητα με το λογότυπο της εταιρείας. Αυτό υπάρχει και στην άκρη του καπό.

Ο τρίλιτρος, εξακύλινδρος σε σειρά, turbo κινητήρας του έχει αναβαθμιστεί και πλέον αποδίδει μέγιστη ισχύ 512 ίππους και μέγιστη ροπή 710 Nm. Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, θυμίζουμε ότι το Defender 110 P400 AWD παραγωγής έχει 400 ίππους και 505 Nm, αντίστοιχα.

Advertisement

Στο εσωτερικό του οχήματος έχει τοποθετηθεί επένδυση από αλκαντάρα καθώς και καθίσματα «ErgoMed» της Recaro τα είναι θερμαινόμενα και ψυχόμενα και διαθέτουν ενσωματωμένο πλευρικό αερόσακο. Όπως είναι φυσικό, η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει το κόστος της μετατροπής καθώς αυτή είναι μια διαδικασία η οποία εξαρτάται από το τι επιθυμεί ο κάθε πελάτης της για το αυτοκίνητό του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Land Rover Defender 130: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)
Ο Λεωνίδας Μισαλάκης νέος επικεφαλής στη Jaguar Land Rover
Οι ελλείψεις κάνουν τα Land Rover πιο ελκυστικά