Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης νέος επικεφαλής στη Jaguar Land Rover

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης νέος επικεφαλής στη Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης νέος επικεφαλής στη Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Νέος επικεφαλής στην JLR Greece με μεγάλη εμπειρία από τον κλάδο του αυτοκινήτου. Το Newsauto έχει το ρεπορτάζ…

Advertisement
Advertisement

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης είναι ο νέος επικεφαλής στην Jaguar Land Rover Ελλάδος. Μετά από τέσσερις μήνες αφότου αποχώρησε ο Νίκος Μπέλλος, το ΔΣ του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος αποφάσισε να προσθέσει στο δυναμικό της ένα πολύ έμπειρο στέλεχος με μακρά πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μισαλάκη ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τον κλάδο του αυτοκινήτου και έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από όλες σχεδόν τις διευθυντικές θέσεις (πωλήσεις, marketing) του κλάδου -και στο εξωτερικό- ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο επικεφαλής της Opel στη χώρα μας. Πλέον ετοιμάζεται να δώσει άλλον αέρα στις δύο βρετανικές μάρκες που με τη σειρά τους έχουν καταφέρει να σημειώσουν εξαιρετικά νούμερα στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του 2021 όπου η ελληνική εισαγωγική εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο του «best importer sales» στην Ευρώπη, γεγονός που αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται από όλη την ομάδα. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες από τον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η… μούντζα και τι ποινές επιφέρει στον οδηγό;
Τα νέα της πιάτσας, 340…
Συγκριτική δοκιμή: BMW i4 M50 Gran Coupe vs Ford Mustang Mach-E GT