Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγριεμένη M135i από τη Manhart

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγριεμένη M135i από τη Manhart

ΝΕΑ

Αγριεμένη M135i από τη Manhart

ΝΕΑ

Μία ισχυρότερη αλλά πιο επιθετική Σειρά 1 φρόντισε να δημιουργήσει η Manhart για χάρη της BMW.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία που αρέσκεται στο να δίνει το κάτι παραπάνω στα μοντέλα με τα οποία καταπιάνεται, πήρε ως βάση της την M135i xDrive και έφτιαξε αυτό που βλέπετε.

Η Σειρά 1 με τα λογότυπα της Manhart δείχνει αρκετά φουσκωμένη και επιθετική, με έντονα τα σημάδια της βελτιωτικής εταιρείας σε όλη την εξωτερική εμφάνιση. Η εισαγωγή αέρα, οι απολήξεις της εξάτμισης, το χαμηλωμένο αμάξωμα, οι εντυπωσιακές 20άρες ζάντες αλουμινίου και οι κόκκινες λεπτές γραμμές είναι ορισμένα από αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με την M135i παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τα προφανή, η βελτιωτική εταιρεία «πείραξε» τον δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 306 ίππων (225 kW, 450 Nm ροπής) που για την περίσταση αποδίδει 350 ίππους και 524 Nm ροπής. Το τετρακίνητο μοντέλο εφοδιάζεται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων του συστήματος xDrive και με τα λογότυπα της Manhart μπορεί πλέον να κοιτάζει στα μάτια τα υπόλοιπα hot hatches της κατηγορίας.

Μερικά από αυτά είναι το Audi RS3, το VW Golf R και η Mercedes A45 AMG. Οι Γερμανοί της Manhart δεν έχουν εκτιμήσει ένα συνολικό κόστος για την ΜΗ1 350, αλλά τιμολογούν κομμάτι-κομμάτι την κάθε μία από τις προσθήκες της. Αυτά είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και ξεκινούν από 129 ευρώ για την αεροτομή. ενώ ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ για την εξάτμιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία BMW M2 Competition με άγριες διαθέσεις
Εντυπωσιακή πρόταση της Manhart για την BMW X5 M Competition
Η BMW X7 της Manhart αποδίδει 650 ίππους