Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα άνετα και πλήρως εργονομικά καθίσματα της Recaro (video)

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα άνετα και πλήρως εργονομικά καθίσματα της Recaro (video)

ΝΕΑ

Τα άνετα και πλήρως εργονομικά καθίσματα της Recaro (video)

ΝΕΑ

Η γκάμα των καθισμάτων της Recaro καλύπτει όλες σχεδόν τις ανάγκες των οδηγών, με κύριο γνώρισμα την σωστή στήριξη του σώματος.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα, εάν ρωτήσουμε τους ιδιοκτήτες σπορ μοντέλων ποια θα είναι τα πρώτα πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν στο όχημά τους, θα ξεκινούσαν από τον κινητήρα, την ανάρτηση, τους τροχούς και τελευταία τα καθίσματα.

Και όμως, το να διαθέτει το αυτοκίνητο ένα σωστό και εργονομικό κάθισμα του προσθέτει πόντους. Μιλώντας για αυτό, το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Recaro, με την γερμανική εταιρεία να πρωταγωνιστεί εδώ και πολλές δεκαετίες στην αγορά. Βλέπετε, εκτός από τα καθίσματα αυτοκινήτων, προσφέρει και άλλα συναφή προϊόντα, όπως καθίσματα για παιδιά, αλλά και για gamers.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στην αξιοπιστία των προϊόντων της, η Recaro αποτελεί έναν από τους επίσημους προμηθευτές καθισμάτων για αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως για παράδειγμα η Honda. Αυτός είναι και ο λόγος που εκτός των κεντρικών εγκαταστάσεών της στη Γερμανία, η εταιρεία διαθέτει εργοστάσιο και στην Ιαπωνία, στην πόλη της Γιοκοχάμα, όπου  κατασκευάζει μοντέλα που διατίθενται αποκλειστικά στην τοπική αγορά.

Η Recaro σε κάθε μοντέλο της δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο στήριξης της σπονδυλικής στήλης. Εξ ου και σε όλα τα καθίσματά της υπάρχει το οσφυϊκό στήριγμα. Τα καθίσματα που πωλούνται στην ιαπωνική αγορά καλύπτουν μία ευρεία γκάμα οχημάτων, ακόμα και για minivan. Στη συνέχεια και ανάλογα τα χρήματα που έχει να ξοδέψει κάποιος, αλλάζουν και τα υλικά με τα οποία είναι επενδυμένα, όπως σουέτ ή δέρμα. Όσο αυξάνεται το κόστος, τόσο το κάθισμα διαθέτει περισσότερες δυνατότητες, όπως καλύτερης ποιότητας δέρμα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες θέσεις στήριξης, ακόμη και λειτουργία ανεμιστήρα. Οι πιο ακριβές επιλογές που μπορεί να ξεπεράσουν σε κόστος τις €8.000 αφορούν καθίσματα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, ενώ μπορούν να υποστηρίξουν  και ζώνες τεσσάρων σημείων. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Τι αλλάζει στον εκτελωνισμό εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ

Nissan: Όχι στις οθόνες τύπου tablet

Newsauto Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο Nissan 400Z

Advertisement