Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Land Rover Defender 130: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 0:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Land Rover Defender 130: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Land Rover Defender 130: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η μεγαλύτερη σε χώρους οχταθέσια έκδοση του Land Rover Defender, των 130 ιντσών, διατίθεται στην Ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Land Rover ανακοίνωσε τις εκδόσεις και τις τιμές τους.

Το μεγαλύτερο Land Rover Defender, ήρθε στην Ελληνική αγορά. Κύριο χαρακτηριστικό του οι χώροι, αφού είναι μεγαλύτερο (κατά 34 εκ.), ενώ έχει και τρίτη σειρά καθισμάτων. Μαζί με τους χώρους πολλαπλασιάστηκε και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει τα 389 λίτρα. Με την τρίτη σειρά καθισμάτων αναδιπλωμένη φτάνει τα 1.232 λίτρα. Αν αναδιπλώσετε και την δεύτερη σειρά, τότε το Defender γίνεται φορτηγό μεταφορών με την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ να φτάνει τα 2.291 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Κινητήρες diesel, βενζίνης mild hybrid

Η γκάμα κινητήρων του Defender 130 διαθέτει δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου, με 3λιτρα 6κύλινδρα σε σειρά μοτέρ, με ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις περιλαμβάνουν την P300 (με 300 ίππους) και την P400 (με 400 ίππους). Στα diesel η έκδοση D250 αποδίδει 250 ίππους και η D300 300. Η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων και ελέγχεται από το σύστημα Terrain Response για την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε τερέν.

Advertisement

Επίσης όλα τα Defender 130 έρχονται με στάνταρ την αερανάρτηση και το σύστημα κλιματισμού τεσσάρων ζωνών. Επιπλέον διαθέτουν ψηφιακό πίνακα οργάνων και infotainment Pivi Pro με έγχρωμη οθόνη αφής 11,4 ιντσών. Τόσο τα βενζινοκίνητα όσο και τα πετρελαιοκίνητα Defender 130 θα πωλούνται και στην έκδοση λανσαρίσματος First Edition.

Advertisement

Οι τιμές:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο ακραίο Defender έχει μοτέρ από Corvette!
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Land Rover Defender 130
Αυτό είναι το σπάνιο Land Rover Llama

Advertisement