Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σε ποια ελληνικά νησιά έκαναν διακοπές δύο πιλότοι της F1;

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποια ελληνικά νησιά έκαναν διακοπές δύο πιλότοι της F1;

FORMULA 1

Σε ποια ελληνικά νησιά έκαναν διακοπές δύο πιλότοι της F1;

FORMULA 1

Η Ελλάδα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ανάμεσα στα εκατομμύρια τουριστών βρέθηκαν και αρκετοί πιλότοι της F1.

Advertisement
Advertisement

Δύο εξ αυτών, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τους Fernando Alonso και Nicholas Latifi. Οι δύο οδηγοί αποφάσισαν να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιρινού τους διαλείμματος στην Ελλάδα. Ο μεν Fernando στην Μύκονο, ο δε Nicholas στην Κρήτη.

Ο Alonso έφτασε πριν λίγες μέρες ινκόγκνιτο στο Κυκλαδίτικο νησί παρέα με την σύντροφό του Andrea Schlager. Οι δυο τους θέλησαν να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό επέλεξαν μία απομονωμένη παραλία στο νησί των ανέμων. Όμως, όταν λέγεσαι Alonso δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις από τον φωτογραφικό φακό.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το να απολαύσουν το μπάνιο τους στην θάλασσα της Μυκόνου, οι Alonso και Schlager έπαιξαν ρακέτες. Είχαν μαζί τους, μάλιστα, και ένα… φουσκωτό φλαμίνγκο! Όπως μπορείτε να δείτε και στην κύρια φωτογραφία του άρθρου, ο Fernando είπε να κάνει μία μικρή βόλτα με αυτό.

Όμως, ο Alonso δεν ήταν ο μόνος οδηγός της F1 που βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο Nicholas Latifi επέλεξε κι εκείνος ένα ελληνικό νησί και συγκεκριμένα την Κρήτη. Ο οδηγός της Williams έμεινε με τη σύντροφό του σε ένα πολυτελές resort στην Χερσόνησο Ηρακλείου. “Δεν χορταίνεις αυτήν τη θέα” ήταν το tweet του Καναδού που συνοδεύτηκε με την παρακάτω φωτογραφία.

Advertisement

Στην Μύκονο είχαν βρεθεί νωρίτερα το καλοκαίρι οι Pierre Gasly και George Russell επίσης. Μάλιστα, ο Gasly είχε γράψει στο instagram: “Αγαπημένη δραπέτευση στην Ελλάδα. Pierre, Pedro, μπορείτε να με φωνάζετε Πέτρο από σήμερα!”.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Νέα σεζόν, νέα roll-bar (+video)
Τα πουλάνε όλα του Schumacher – Πόσο πούλησαν την θρυλική του Ferrari
De la Rosa: Ο Verstappen μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών!