Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Ποιοι οδηγοί κάνουν διακοπές στη Μύκονο;

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Ποιοι οδηγοί κάνουν διακοπές στη Μύκονο;

FORMULA 1

F1: Ποιοι οδηγοί κάνουν διακοπές στη Μύκονο;

FORMULA 1

Το σίριαλ των Piastri-Alpine-McLaren μπορεί να μονοπώλησε τις πρώτες μέρες του καλοκαιρινού διαλείμματος στην F1. Όμως, καλοκαιρινό διάλειμμα σημαίνει διακοπές. Και οι περισσότεροι οδηγοί δεν έχασαν χρόνο μετά την καρό σημαία του GP Ουγγαρίας.

Advertisement
Advertisement

Οι προορισμοί των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος ήταν ποικίλοι. Κάποιοι προτίμησαν κοσμοπολίτικα μέρη ενώ άλλοι επιδίωξαν να βρεθούν κοντά στη φύση. Ορισμένοι επέλεξαν να κρατηθούν σε φόρμα κάνοντας κάποιο σπορ ενώ υπάρχουν και εκείνοι που δεν μπορούν να βρεθούν μακριά από τις πίστες ούτε λεπτό!

Το καλοκαιρινό διάλειμμα βρίσκεται μόλις στην αρχή του. Οπότε αναμένουμε να δούμε τους αγαπημένους μας οδηγούς και σε άλλα μέρη του πλανήτη μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

1. Pierre Gasly – Μύκονος

Στο νησί των ανέμων επέλεξε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Pierre Gasly. Ο Γάλλος βρίσκεται στη Μύκονο με ιδιωτικό τζετ από την Δευτέρα και εθεάθη σε πολλά γνωστά μαγαζιά του νησιού να διασκεδάζει. Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό του Pierre. Άλλωστε, το 2019 είχε κάνει τις διακοπές του στην Ζάκυνθο.

Advertisement
Advertisement

 

2. George Russell – Επίσης στη Μύκονο

Μία ημέρα μετά κατέφθασε και ο George Russell στο νησί των ανέμων. Φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να βρεθεί με τον Pierre και να διασκεδάσουν παρέα.

3. Lewis Hamilton – Ναμίμπια

Advertisement

Αντιθέτως, ο teammate του George, Lewis Hamilton επέλεξε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε στη Ναμίμπια και συγκεκριμένα στους αμμόλοφους του Sossusvlei.

4. Charles Leclerc – Κορσική

Δεν πήγε πολύ μακριά από το σπίτι του ο Charles. Επέλεξε το πανέμορφο νησί της Κορσικής με αρκετούς φίλους του για παρέα.

Advertisement

5. Fernando Alonso – Ισπανία

Αφού τους έκανε άνω-κάτω στην Alpine, ο Fernando είπε να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες. Πώς; Μα οδηγώντας στην ιδιόκτητη πίστα καρτ που έχει στην Asturia. “Ευτυχώς έφτασαν οι διακοπές και μπορώ να οδηγώ non-stop” , γράφει ο Ισπανός στο βίντεο. Αφοσίωση, όχι αστεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Ουγγαρίας: Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα (+video)
Hannah Schmitz: Το γυναικείο μυαλό στο pitwall της Red Bull (+video)
Alonso: Πώς έβαλε φωτιά στη silly season της F1