Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πώς πέρασαν οι οδηγοί της F1 τις διακοπές τους; (+video)

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς πέρασαν οι οδηγοί της F1 τις διακοπές τους; (+video)

FORMULA 1

Πώς πέρασαν οι οδηγοί της F1 τις διακοπές τους; (+video)

FORMULA 1

Σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα οι οδηγοί θα μεταβούν στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές. Μέχρι τότε έχουν μερικές ακόμη ημέρες χαλάρωσης. Ας δούμε πώς τα πέρασαν.

Advertisement
Advertisement

Ταξίδια ανά τον κόσμο, extreme sports, σκι και πολλά κοινωνικά events ήταν μέσα στο πρόγραμμα των οδηγών της F1 μετά τη λήξη της προηγούμενης σεζόν.

Σίγουρα ο χρόνος που έχουν μέχρι να επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν είναι πολύς. Αλλά ο οδηγός της F1 είναι πάνω από όλα ένα προσαρμοστικό ον. Και όταν το χρήμα… ρέει άφθονο τότε και οι επιλογές που έχει κανείς είναι αρκετές. Και όπως ήταν φυσικό οι αγαπημένοι μας ήρωες δεν έχασαν ευκαιρία να κάνουν τα πράγματα που τους ευχαριστούν.

Advertisement
Advertisement

Ο Σαρλ Λεκλέρ, όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία, πέρασε αρκετές ημέρες στο Μαλιμπού κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει και σκι, ένα από τα αγαπημένα σπορ των ανθρώπων της F1.

Για σκι πήγε και ο Μαξ Φερστάπεν με την Κέλι Πικέ. Ο πρωταθλητής δεν παρέλειψε να βρεθεί και στην πίστα, βέβαια, δοκιμάζοντας αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Advertisement

Το ίδιο έπραξε και ο Φερνάντο Αλόνσο. Εκτός, όμως, από δοκιμές στην πίστα και σκι ο Ισπανός πέρασε την πρωτοχρονιά παρέα με τον Τζορτζ Ράσελ και την κοπέλα του. Οι δυο τους είχαν υποδεχτεί και το 2023 μαζί.

Advertisement

Ο Ράσελ λίγες ημέρες μετά πήγε και εκείνος για σκι. Αυτή τη φορά παρέα με το αφεντικό του Τότο Βολφ.

Η λατρεία του Χάμιλτον για τα extreme sports τον… ανέβασε σε δυσθεώρητα ύψη. Ο Λιούις επιδόθηκε σε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, το skydiving. Φυσικά δεν παρέλειψε να περάσει και μερικές ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του.

Advertisement

Από την άλλη ο Οκόν πέρασε χρόνο με το παιδικό του ίνδαλμα, Ζινεντίν Ζιντάν. Το ίνδαλμα του Κάρλος Σάινθ, βέβαια, κέρδισε φέτος για τέταρτη φορά το Ντακάρ. Και ο οδηγός της Ferrari ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί του τη νίκη!

Ο Κάρλος -όπως και ο Μπότας- είναι λάτρης της ποδηλασίας. Και οι δυο τους επιδόθηκαν φανατικά σε αυτήν μετά τη λήξη της σεζόν. Όσο για τον Λάντο Νόρις, ο Βρετανός επισκέφθηκε το Μπαλί ενώ προσπάθησε να παίξει και… μπάλα ως προσκεκλημένος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο παρίσι βρέθηκε και ο Πιάστρι. Εκείνος, όμως, προτίμησε την πορτοκαλί μπάλα και παρακολούθησε τον αγώνα NBA μεταξύ των Nets και των Cavaliers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Τι ομάδα είναι ο κάθε οδηγός στο ποδόσφαιρο;
Φερστάπεν: Πήρε… νύχτα το δίπλωμα του;
F1: Πότε βγαίνει η 6η σεζόν του Drive to Survive; (+video)