Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Ράσελ σε ρόλο… Maverick!

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Ράσελ σε ρόλο… Maverick!

FORMULA 1

Ο Ράσελ σε ρόλο… Maverick!

FORMULA 1

Λίγες ημέρες πριν από το GP της πατρίδας του, ο Τζορτζ Ράσελ αποφάσισε να κάνει μία… βόλτα διαφορετική από τις άλλες!

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes επισκέφθηκε την βάση της RAF στο Κονινγκσμπι όπου -σύμφωνα με τον ίδιο- είχε μία εμπειρία ζωής.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την πτήση με ένα μαχητικό Eurofighter Typhoon FGR4, της  Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας. Μπορεί ο Τζορτζ να είναι συνηθισμένος στις υψηλές ταχύτητες και τα… άπειρα πλευρικά g. Ωστόσο η εμπειρία της πτήσης με ένα μαχητικό αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας, είναι σίγουρα μία εντελώς διαφορετική ιστορία!

Advertisement
Advertisement

Ο Ράσελ ήταν ενθουσιασμένος μετά την ολοκλήρωση της πτήσης. «Βλέποντας την ομαδικότητα, την συντροφικότητα και το υψηλό επίπεδο ικανοτήτων εντός της RAF, καταλαβαίνω το γιατί είναι τιμή για κάποιον να εργάζεται σε αυτήν» δήλωσε. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε, για όσα μου μάθατε και, φυσικά, για την βόλτα!» συμπλήρωσε.

Advertisement

Και οι άνθρωποι της RAF, όμως, απόλαυσαν την σύντομη επίσκεψη του οδηγού της Mercedes. «Ήταν πραγματική τιμή για εμάς το να δείξουμε στον Τζορτζ Ράσελ ότι η ομαδική δουλειά και η κορυφαία τεχνολογία είναι εξίσου σημαντικές για την RAF αλλά και για την Mercedes AMG F1 Team» γράφει η δημοσίευση της RAF στο Twitter.

Advertisement

Πάντως το όλο look αλλά και ο αέρας του Ράσελ κατά τη διάρκεια της πτήσης του με το Typhoon θύμισαν πάρα πολύ τον… Maverick. Τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε, δηλαδή, ο Τομ Κρουζ στις ταινίες Top Gun. Ίσως μία καλή επόμενη πρόκληση για τον Βρετανό θα ήταν μία πτήση παρέα με τον γνωστό λάτρη της αδρεναλίνης Αμερικανό σταρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren: Τα «ασημένια βέλη» επιστρέφουν στο Σίλβερστοουν!
Ράσελ: Πλέον είμαι ταχύτερος από τον Χάμιλτον! (+video)
Μπραντ Πιτ: Ξεκινάει γυρίσματα στο Σίλβερστοουν!