Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Ορκισμένος εργένης!

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Ορκισμένος εργένης!

FORMULA 1

Χάμιλτον: Ορκισμένος εργένης!

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον έκλεισε στις 7 Ιανουαρίου τα 39 του χρόνια. Μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο ακόμη δεν δείχνει αποφασισμένος να… νοικοκυρευτεί!

Advertisement
Advertisement

Όχι φυσικά ότι δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω από… ενεργός στον αισθηματικό τομέα! Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Εντούτοις ο ίδιος ο Βρετανός έχει παραδεχτεί ότι ακόμη και εάν ονειρεύεται να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια για την ώρα προέχουν οι επαγγελματικές του επιδιώξεις. «Δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο. Είμαι εργασιομανής. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μία σχέση όταν ταξιδεύεις τόσο συχνά. Έχω πει ότι θα το σκεφτώ σοβαρά αφού σταματήσω» έχει δηλώσει ο Λιούις.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά μέχρι να το πράξει αυτό, ένας σταρ του επιπέδου Χάμιλτον δεν θα μπορούσε απλώς να… κάθεται σπίτι του βλέποντας τηλεόραση. Εκτός από τα πολλά χόμπι που έχει ο Βρετανός αρέσκεται και στην dolce vita!

Έτσι ο Βρετανός έχει κάνει (ή φέρεται να έχει κάνει) αρκετές φορές σχέσεις με πολλές εντυπωσιακές γυναίκες. Και δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση σε τραγουδίστριες και μοντέλα.

Το κεφάλαιο Νικόλ

Ασφαλώς αυτή ήταν η πιο προβεβλημένη και η πιο μακροχρόνια σχέση του Χάμιλτον. Εκείνος και η Νικόλ Σέρζινγκερ υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης με πολλά σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Advertisement

Από το 2008 έως το 2015, όμως, η Νικόλ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή του Λιούις. Ένα χρόνο πριν χωρίσουν, μάλιστα, φημολογούταν ότι ο Χάμιλτον σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο λειτούργησαν τελικά ως τροχοπέδη. Ή απλώς δεν ήταν γραφτό.

Εργένικη ζωή

Έκτοτε ο Χάμιλτον ζει ως ορκισμένος εργένης. Αυτό δεν σημαίνει, βεβαίως, ότι δεν έχει ξανακάνει σχέσεις. Όμως ο Βρετανός φροντίζει επιμελώς να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο αυτό είναι δυνατόν φυσικά. Γιατί πώς να μην σε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός όταν «παρτάρεις» παρέα με την Ριάνα; Οι φήμες για πιθανό δεσμό των δύο σταρ είχαν φουντώσει το 2015. Επίσημα δεν είχαν επιβεβαιωθεί όμως.

Αντιθέτως πιο ξεκάθαρα πρέπει να ήταν τα πράγματα με την Ρίτα Όρα. Η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα είχε παρευρεθεί, μάλιστα, στο γκαράζ της Mercedes κατά τον τελευταίο αγώνα του 2016 για να υποστηρίξει τον Λιούις.

Ένα χρόνο αργότερα ο Χάμιλτον άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο από την Ουγγαρία, Μπάρμπαρα Πάλβιν. Οι δυο τους πρέπει να υπήρξαν ζευγάρι από το 2016 έως το 2017. Είχε προηγηθεί το ειδύλλιο του Χάμιλτον με την Νίκι Μινάζ, ενώ σήμερα ο Λιούις φημολογείται ότι έχει δεσμό με την 25χρονη Βραζιλιάνα  Τζουλιάνα Ναλού.

Advertisement

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε ακουστεί έντονα και το όνομα της Σακίρα για την… αγκαλιά του Λιούις. Ωστόσο, όπως φάνηκε τελικά, οι δυο τους ήταν μάλλον απλώς φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χάμιλτον: Δεν θα με ενδιέφερε να κερδίσω με την Red Bull
Η ανεκτίμητη αγωνιστική συλλογή του Χάμιλτον! (+video)
Χάμιλτον: Δώρισε το βραβείο του σε οπαδό;