Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τζόρνταν: Δεν μπορούν πια Χάμιλτον και Αλόνσο!

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τζόρνταν: Δεν μπορούν πια Χάμιλτον και Αλόνσο!

FORMULA 1

Τζόρνταν: Δεν μπορούν πια Χάμιλτον και Αλόνσο!

FORMULA 1

Ο Έντι Τζόρνταν πιστεύει ότι μόνο ο Λεκλέρ θα μπορούσε να κερδίσει τον Φερστάπεν σήμερα. Για τον Ιρλανδό οι Χάμιλτον και Αλόνσο είναι πολύ μεγάλοι ηλικιακά για κάτι τέτοιο.

Advertisement
Advertisement

Το πρώην αφεντικό της Jordan Grand Prix μιλώντας στο F1 Insider συνέκρινε τον Μαξ με δύο θρύλους της F1.

«Έχω δει πολλά στα χρόνια μου μέσα στο σπορ. Ήμουν παρών στο πρώτο τεστ του Μίχαελ Σουμάχερ για εμάς και αμέσως είχε γίνει εμφανές ότι θα γινόταν ο ανταγωνιστής του Σένα. Ήταν τόσο γρήγορος που πιστεύαμε ότι το χρονόμετρό μας είχε χαλάσει!» θυμήθηκε ο Έντι Τζόρνταν. «Για εμένα ο Μαξ είναι μία μίξη Σουμάχερ και Σένα» σημείωσε ο Ιρλανδός.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα ο Τζόρνταν μεταφέρθηκε στο σήμερα και έφτιαξε την δική του dream team με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπορούσε να έχει τον Φερστάπεν ως οδηγός. Στην ομάδα του Τζόρνταν δεν θα είχαν θέση ούτε ο Χάμιλτον αλλά ούτε κι ο Αλόνσο!

«Βλέπω μόνο έναν πραγματικό ανταγωνιστή του Φερστάπεν: Τον Σαρλ Λεκλέρ. Η Ferrari πρέπει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο ειδάλλως το πρωτάθλημα δεν θα έχει ενδιαφέρον. Εάν έπρεπε να φτιάξω μία ομάδα χωρίς τον Μαξ θα διάλεγα τους Σαρλ Λεκλέρ και Λάντο Νόρις ως οδηγούς μου» υπογράμμισε ο Τζόρνταν.

Advertisement

Και γιατί όχι κάποιον εκ των Χάμιλτον-Αλόνσο σε μία από τις δύο θέσεις; «Και οι δύο είναι άξιοι πρωταθλητές. Ωστόσο πιστεύω ότι δεν μπορούν πια να αντιμετωπίσουν τον Φερστάπεν λόγω της ηλικίας τους» πιστεύει ο Έντι Τζόρνταν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καλύτερος του Σένα ο Φερστάπεν!
Φερστάπεν: Πήρε… νύχτα το δίπλωμα του;
F1: Στην Μαδρίτη το ισπανικό GP από το 2026!