Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Τι ομάδα είναι ο κάθε οδηγός στο ποδόσφαιρο;

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Τι ομάδα είναι ο κάθε οδηγός στο ποδόσφαιρο;

FORMULA 1

F1: Τι ομάδα είναι ο κάθε οδηγός στο ποδόσφαιρο;

FORMULA 1

Μπορεί να είναι γεννημένοι για να οδηγούν τα γρηγορότερα αγωνιστικά του κόσμου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί της F1 δεν συγκινούνται και από την στρογγυλή θεά!

Advertisement
Advertisement

Αντιθέτως, πολλοί εξ αυτών όχι μόνο έχουν αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου αλλά την υποστηρίζουν και ενεργά.

Επιπλέον πολλοί από τους οδηγούς συμμετέχουν εδώ και χρόνια στην Nazionale Piloti. Στην ποδοσφαιρική ομάδα, δηλαδή, η οποία απαρτίζεται κυρίως από οδηγούς (νυν και πρώην) της F1 και λαμβάνει μέρος σε παιχνίδια με φιλανθρωπικό σκοπό. Ας δούμε, λοιπόν, για ποια ομάδα χτυπάει η καρδιά του κάθε οδηγού. Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτή μπορεί να μην είναι μόνο μία!

Αλόνσο-Σάινθ: Ρεάλ Μαδρίτης

Οι δύο Ισπανοί του πρωταθλήματος τα βρίσκουν μια χαρά στο ποδόσφαιρο. Και οι δύο είναι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης από… κούνια. Στην περίπτωση του Σάινθ πρόκειται για οικογενειακή παράδοση καθώς και ο πατέρας του είναι υποστηρικτής της «βασίλισσας».

Advertisement
Advertisement

Ο Κάρλος πηγαίνει αρκετά συχνά και στο γήπεδο. Όταν δεν μπορεί, λόγω υποχρεώσεων, φροντίζει να μην χάνει παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας από την τηλεόραση.

Χάμιλτον: Άρσεναλ

Μπορεί να είναι μέτοχος της Τσέλσι. Ωστόσο ο Λιούις Χάμιλτον έχει δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι από μικρός υποστήριζε μία άλλη ομάδα του Λονδίνου. Και για αυτό -σύμφωνα με τον ίδιο- ευθύνεται η ετεροθαλής αδερφή του!

Advertisement

«Εγώ ήμουν ανέκαθεν λάτρης του σπορ. Απλώς όταν ήμουν μικρότερος η αδερφή μου με είχε αναγκάσει να υποστηρίζω την Άρσεναλ. Και μου έμεινε» έχει δηλώσει ο Λιούις. Όσο για τον Τζορτζ Ράσελ, εκείνος ήταν από μικρός με την Γουλβς!

Φερστάπεν: Αϊντχόβεν

Advertisement

Ο Μαξ έχει δηλώσει υποστηρικτής της Αϊντχόβεν ενώ έχει παρακολουθήσει και ορισμένα παιχνίδια της ολλανδικής ομάδας από κοντά. Ωστόσο όταν ήταν μικρότερος είχε και μία άλλη συμπάθεια.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Μπαρτσελόνα η οποία είχε ανέκαθεν έντονο το ολλανδικό στοιχείο στις τάξεις της. Καμία έκπληξη εδώ.

Γκασλί: Παρί Σεν Ζερμέν

Advertisement

Μπορεί να γεννήθηκε στην Ρουέν αλλά ο Πιερ υποστηρίζει φανατικά την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και ένας από τους οδηγούς που συμμετέχουν πολύ συχνά και στην Nazinale Piloti.

Δεν είναι λίγε οι φορές που ο Γκασλί έχει παρακολουθήσει αγώνες της αγαπημένης του ομάδας από κοντά. Επιπλέον πολλές φορές κυκλοφορεί στο paddock με την εμφάνιση της Παρί.

Λεκλέρ: Μονακό

Ο Σαρλ δεν έχει μάτια για άλλη ομάδα πέρα από εκείνην της πατρίδας του. Ο οδηγός της Ferrari είναι φανατικός υποστηρικτής της Μονακό και όποτε έχει χρόνο πηγαίνει στο γήπεδο για να την παρακολουθήσει από κοντά.

Πέρεζ: Κλουμπ Αμέρικα

Ο Τσέκο έχει την επίσημη αγαπημένη και αρκετές… ανεπίσημες! Προτεραιότητα έχει, φυσικά, η Κλουμπ Αμέρικα από το Μεξικό. Ωστόσο ο Πέρεζ -όντας παιδιόθεν θαυμαστής του Ιβαν Ζαμοράνο– έχει συμπάθεια και προς δύο ευρωπαϊκές ομάδες στις οποίες είχε παίξει το ίνδαλμά του.

Πρόκειται για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ Μιλάνου. Ο Τσέκο είναι επίσης φαν του Λίο Μέσι ενώ είναι και φίλος με τον Χαβιέρ Ερνάντεζ aka Τσιτσαρίτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Πότε παρουσιάζονται τα νέα μονοθέσια;
F1: Ποιοι αγώνες θα γίνουν Σάββατο το 2024;
Χάμιλτον: Ορκισμένος εργένης!