Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

McLaren: Πολυετής επέκταση συμβολαίου στον Νορις

Ελλάδα 8:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren: Πολυετής επέκταση συμβολαίου στον Νορις

FORMULA 1

McLaren: Πολυετής επέκταση συμβολαίου στον Νορις

FORMULA 1

Εβδομάδα ανανεώσεων αποδείχθηκε τελικά η τρέχουσα. Έπειτα από την ανανέωση του Λεκλερ με την Ferrari ήρθε και η σειρά του Νορις με την McLaren.

Advertisement
Advertisement

Η επέκταση στο συμβόλαιο του Νόρις είναι πολυετής σύμφωνα με την ομάδα. Ωστόσο δεν αποκαλύπτεται η ακριβής διάρκεια της.

Κατά πάσα πιθανότητα, όπως και στην περίπτωση του Λεκλέρ, οι ανανεώσεις θα φτάνουν τουλάχιστον μέχρι και το 2028. Η εξέλιξη αυτή δίνει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν από πέρσι και ήθελαν τον Λάντο να κοιτάει προς Red Bull και Ferrari.Έτσι η McLaren «δένει» δυο από τα πιο μεγάλα οδηγικά ταλέντα του παρόντος grid.

Advertisement
Advertisement

Οι Νορις και Πιαστρι έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής. Εφόσον η άνοδος των επιδόσεων της McLaren συνεχιστεί και φέτος τότε οι δυο οδηγοί θα πρωταγωνιστήσουν για αρκετά χρόνια.

«Έχω μεγαλώσει με την McLaren και την αισθάνομαι σαν το σπίτι μου» δήλωσε ο Νόρις. «Το ταξίδι μέχρι στιγμής υπήρξε συναρπαστικό και η τελευταία χρονιά έδειξε την δίψα μας για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος» συμπλήρωσε.

Advertisement

«Ο Λάντο έχει ωριμάσει πολύ ως οδηγός και ως άνθρωπος από το 2017 όταν εντάχθηκε στην McLaren. Εκείνος και ο Όσκαρ (σ.σ. Πιάστρι) θα πρωτοστατήσουν στην προσπάθειά μας για να κατακτήσουμε την κορυφή» δήλωσε ο CEO της ομάδας, Ζακ Μπράουν.

Advertisement

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να… ξενοκοιτάει πέρσι; Ο Λάντο απάντησε με τον χαρακτηριστικό δικό του τρόπο. «Μου άρεσε αυτή η φημολογία για να είμαι ειλικρινής. Διασκεδάζω μερικές όταν διαβάζω αυτά που γράφετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Στην Μαδρίτη το ισπανικό GP από το 2026!
Επίσημο: Για πάντα στο Μαρανέλο ο Λεκλέρ!
F1: Δείτε έναν γύρο στην πίστα της Μαδρίτης (+video)