Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μάρκο: Μην υποτιμάτε τον Πέρεζ

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μάρκο: Μην υποτιμάτε τον Πέρεζ

FORMULA 1

Μάρκο: Μην υποτιμάτε τον Πέρεζ

FORMULA 1

Ο σύμβουλος της Red Bull για την F1 και επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξη οδηγών της αυστριακής ομάδα προειδοποιεί ότι ο Τσέκο έχει αλλάξει!

Advertisement
Advertisement

Με τις δύο RB19 να κυριαρχούν για ακόμη έναν αγώνα, όλα δείχνουν ότι οι περισσότερες μάχες φέτος θα γίνουν μεταξύ των δύο οδηγών της.

Οι Φερστάπεν και Πέρεζ έχουν από δύο νίκες έκαστος μέχρι στιγμής. Μπορεί ο Ολλανδός να έχει αποδείξει τα δύο τελευταία χρόνια ότι έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον ομόσταβλο του. Ωστόσο ο Χέλμουτ Μάρκο πιστεύει ότι ο Μεξικανός δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Παράλληλα ο Αυστριακός επαίνεσε την εξέλιξη του Σέρτζιο από το 2021 μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

«Ο Φερστάπεν μπορεί να ήταν άτυχος με το Safety Car, ναι, αλλά και ο Πέρεζ έχει τα περισσότερα podium εδώ. Γι’ αυτό μην υποτιμάτε τον Σέρτζιο, έχει αλλάξει πολύ από όταν ήρθε σε εμάς. Έχει αρχίσει να δουλεύει πραγματικά» δήλωσε ο Μάρκο.

«Παλιότερα, ο Πέρεζ ήταν απλώς ένας Μεξικανός οδηγός αγώνων που απολάμβανε τη ζωή. Ακόμη απολαμβάνει την ζωή του αλλά κάνει και την απαραίτητη δουλειά» συμπλήρωσε ο Αυστριακός.

Advertisement

Ο Μάρκο πιστεύει ότι από πέρσι έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή τα πρώτα δείγματα της «νέας έκδοσης» του Πέρεζ. Μεγαλύτερη φιλοδοξία, περισσότερη δουλειά και -φυσικά- καλύτερα αποτελέσματα. «Πέρσι κοιτούσε να ξεπεράσει σε νίκες τους αδερφούς Ροντρίγκεζ. Είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος Μεξικανός οδηγός στην ιστορία. Και έχουν πολύ μεγάλη ιστορία με εξαιρετικούς οδηγούς» συμπλήρωσε ο Μάρκο.

Advertisement

Την Πέμπτη πριν το τριήμερο του Αζερμπαϊτζάν, ο αειθαλής Μάρκο έκλεισε τα 80 του χρόνια. Και η ομάδα φρόντισε να τον τιμήσει αναλόγως. Για εκείνον η νίκη του Πέρεζ στο Μπακού ήταν το καλύτερο δώρο. «Σίγουρα το προτιμώ από την 9η ή 10η τούρτα» σχολίασε γελώντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Αζερμπαϊτζάν: Στα ίσια! (+video)
Red Bull: Ανανέωσε ο Νιούι – ο Μπάλμπο στην Ferrari;
F1: Παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για νέες συμμετοχές