Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Άλμπον: Στην Red Bull το 2025;

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλμπον: Στην Red Bull το 2025;

FORMULA 1

Άλμπον: Στην Red Bull το 2025;

FORMULA 1

Το 2024  ξεκίνησε αρκετά περίεργα. Την Πέμπτη είχαμε την είδηση-βόμβα της μετακίνησης Χάμιλτον στην Ferrari από το 2025. Από χθες έχουμε νέα φημολογία που αφορά στους Αλμπον και Red Bull.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον Αυστραλό δημοσιογράφο, Πίτερ Ουίνσδορ, η πρωταθλήτρια ομάδα των τελευταίων ετών έχει ήδη κάνει την προσφορά της στον Ταϊλανδό της Williams.

«Εξ όσων γνωρίζω η Red Bull έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Άλμπον από το 2025. Πιστεύω κατά 90% ότι η πληροφορία αυτή είναι έγκυρη. Δεν φαντάζομαι ότι ο Άλμπον θα πει όχι σε μία τέτοια προσφορά και ότι θα τον δούμε και πάλι δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν» αποκάλυψε ο Ουίνσδορ στο χθεσινό του podcast.

Advertisement
Advertisement

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Ουίνσδορ, ο Άλμπον θα επιστρέψει στην ομάδα για την οποίαν έτρεξε από τα μέσα του 2019 έως και το τέλος του 2020. Τότε είχε χάσει την θέση του από τον Σέρχιο Πέρεζ.

Συγκεκριμένος ρόλος

Ο Μεξικανός θα τρέξει για 4η χρονιά φέτος με τα χρώματα της Red Bull. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό το 2024 να είναι και η τελευταία του σεζόν με την αυστριακή ομάδα. Η Red Bull είχε επιλέξει τον Μεξικανό για το 2021 ποντάροντας στην μεγάλη του εμπειρία αλλά και στο ότι θα βοηθούσε σημαντικά τον Φερστάπεν στην διεκδίκηση του τίτλου.

perez-hungary21-verstappen-a1000χ600

Advertisement

Οι προσδοκίες αυτές δικαιώθηκαν καθώς η συμβολή του Τσέκο στην κατάκτηση του τίτλου το 2021 από τον Μαξ ήταν σημαντική. Ωστόσο από το 2022 το κλίμα άρχισε να βαραίνει μεταξύ των δύο πλευρών. Τα περιστατικά σε Μονακό και Βραζιλία το 2022 δεν βοήθησαν την κατάσταση.

Πέρσι ο Πέρεζ είχε ξεκαθαρίσει ότι στόχος του ήταν το πρωτάθλημα. Ωστόσο από τον αγώνα του Μαϊάμι και μετά είχε γίνει εμφανές ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απίθανο με τον Φερστάπεν στο άλλο μονοθέσιο.

Advertisement

Η απόδοση του Πέρεζ άρχισε να πέφτει δραματικά και οι πρώτες φήμες για αντικατάσταση του Μεξικανού άρχισαν να κυκλοφορούν. Το συμβόλαιο του Τσέκο λήγει φέτος και όλα δείχνουν ότι η Red Bull δεν θα του δώσει νέο. Ο Άλμπον θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή για τους πρωταθλητές καθώς η οδηγική του αξία είναι γνωστή και η εμπειρία του είναι πλέον σημαντική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άλμπον: Πώς μπορεί να καθορίσει την αγορά των οδηγών το 2025
Russell: Ο Albon κάνει εξαιρετική δουλειά για την Williams
Καλύτερος του Σένα ο Φερστάπεν!

Advertisement