Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Η McLaren θα είναι απειλή

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φερστάπεν: Η McLaren θα είναι απειλή

FORMULA 1

Φερστάπεν: Η McLaren θα είναι απειλή

FORMULA 1

Μπορεί η Red Bull να είναι το λογικό φαβορί και για την σεζόν του 2024. Ο Μαξ Φερστάπεν, όμως, θεωρεί ότι η McLaren θα αποτελέσει μία σημαντική απειλή για την ομάδα του.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας στο podcast, Talking Bull ο πρωταθλητής μίλησε για την περσινή αλλά και για την φετινή χρονιά της F1.

«Η ομάδα μας ήταν η μόνη που υπήρξε πραγματικά σταθερή κατά τη διάρκεια της χρονιάς» δήλωσε ο Ολλανδός. «Πίσω μας υπήρξαν πολλά πάνω-κάτω. Η δεύτερη δυνατότερη ομάδα άλλαζε σχεδόν από αγώνα σε αγώνα. Αυτό δείχνει και το πόσο έντονος ήταν ο ανταγωνισμός μεταξύ των υπολοίπων» υπογράμμισε ο Φερστάπεν.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο μία ομάδα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον Μαξ. Και αυτή δεν είναι άλλη από την McLaren. «Η πιο εντυπωσιακή -εάν αναλογιστούμε το από που ξεκίνησαν και που κατέληξαν- ήταν η McLaren. Δείχνουν ότι θα είναι πραγματικά δυνατοί το 2024» σημείωσε ο Φερστάπεν.

Η αλήθεια είναι ότι, όντως, η ανάκαμψη της McLaren εντυπωσίασε τους πάντες πέρσι. Από εκεί που ήταν στα… αζήτητα στους πρώτους αγώνες, τα πορτοκαλί μονοθέσια έφτασαν να ανταγωνίζονται με αξιώσεις την κυρίαρχη RB19 του Φερστάπεν.

Advertisement

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, η MCL60 κατέκτησε δύο poles σε Sprint shootout και μία νίκη σε Sprint! Οι Νόρις και Πιάστρι ήταν πολύ συχνά ταχύτεροι όλων πλην του Φερστάπεν στους αγώνες.

Κατά συνέπεια δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Mclaren μπορεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και φέτος. Και όπως φαίνεται ένας εξ αυτών είναι και ο Φερστάπεν. Θα δικαιώσει τις προσδοκίες η ομάδα του Ζακ Μπράουν;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
RB20: Απέτυχε στις πρώτες της δοκιμές πρόσκρουσης;
Φερστάπεν: Θα το πάρει το κορίτσι; (+video)
Red Bull: Ανανέωσε ο Χέλμουτ Μάρκο