Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί η νέα BMW X3;

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παρουσιαστεί η νέα BMW X3;

ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί η νέα BMW X3;

ΝΕΑ

Η BMW εξελίσσει με εντατικό ρυθμό την καινούργια X3 που θα ακολουθεί τα νέα αισθητικά δεδομένα της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι περίοικοι και οι περαστικοί στα κεντρικά γραφεία της BMW βλέπουν τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της νέας X3 να κάνουν δοκιμές εξέλιξης και εντός των δρόμων που περιβάλλουν τις εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα οδηγήσει στη δημιουργία της καινούργιας γενιάς της.

Αυτή θα είναι η τέταρτη κατά σειρά, ως τώρα, καθώς το πολυτελές SUV μοντέλο της γερμανικής εταιρείας πρωτοεμφανίστηκε πριν από 19 χρόνια (2003). Ο σκοπός των ανθρώπων της BMW είναι να καταφέρουν να παρουσιάσουν επίσημα το καινούργιο μοντέλο στην επέτειο της εικοσαετούς ύπαρξής της στην αγορά, δηλαδή την επόμενη χρονιά.

Στις φωτογραφίες εικονίζεται η παρούσα γενιά της BMW X3.

Η νέα X3 θα βασίζεται στην πλατφόρμα «CLAR» («Cluster Architecture») η οποία παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος υβριδικής διάταξης κινητήρα (τόσο ήπιο όσο και Plug-in Hybrid), καθώς και να αποτελέσει τη βάση στην οποία θα δημιουργηθεί η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αμάξωμα της νέας X3 θα έχει μεγαλύτερα ανοίγματα στη μάσκα της αλλά όχι στο βαθμό που υπάρχουν στην αντίστοιχη της Σειράς 4, ενώ τα εμπρός φώτα LED θα παραπέμπουν σε αυτά της Σειράς 7.

Για το πίσω μέρος του οχήματος δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, προς το παρόν. Το εσωτερικό τού νέου SUV της BMW αναμένεται να είναι σημαντικά διαφορετικό από αυτό της υπάρχουσας γενιάς του μοντέλου και θα μοιάζει με αυτό που υπάρχει τόσο στη Σειρά 7 όσο και στην iX.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW X3 ζορίζεται μεν αλλά τα καταφέρνει στον τάρανδο (+video)
Δοκιμή: BMW X3 xDrive30e
Νέες BMW X3 M & X4 M Competition: Όσα πρέπει να ξέρεις (video)