Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 7: Φουλ στα gadget (+video)

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σειρά 7: Φουλ στα gadget (+video)

ΝΕΑ

BMW Σειρά 7: Φουλ στα gadget (+video)

ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 7 διαθέτει στο εσωτερικό της πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών, αλλά και οθονών.

Advertisement
Advertisement

Η 7η γενιά του μοντέλου-ναυαρχίδα της φίρμας από το Μόναχο εκπλήσσει με την state-of-the-art τεχνολογία της, κυρίως για τους τυχερούς επιβάτες της. Το newsauto είχε την ευκαιρία να την δει από κοντά, ως ένα από τα ελάχιστα ελληνικά Μέσα, στην παγκόσμια πρώτη της εμφάνιση που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό χωριό της βαυαρικής πρωτεύουσας.

Το στοιχείο που έκλεψε το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων και τα φλας των φωτογράφων ήταν ασφαλώς η οθόνη για τους πίσω επιβαίνοντες “Theater Screen”. Με διαγώνιο 31,3 ίντσες, ανάλυση που φτάνει έως και τα 8Κ, εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρο το εσωτερικό και συνεργάζεται με την πλατφόρμα της Amazon Fire TV, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να επιλέξουν τρεις διαφορετικές διατάξεις (16:9, 21:9 ή ακόμα και σε 32:9).

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, συνεργάζεται με ένα εξελιγμένο ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins που διαθέτει 36 συνολικά ηχεία και ενισχυτή με ισχύ 1.965W.

Η ψηφιακή πανδαισία συνεχίζεται και στο εμπρός μέρος της καμπίνας, χάρη στην ενιαία επιφάνεια BMW Curved Display που περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και την οθόνη infotainment των 14,9 ιντσών που χρησιμοποιεί το εξελιγμένο λογισμικό iDrive 8.

Advertisement

Να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά οδηγός και συνοδηγός μπορούν να παρακολουθήσουν on-demand βίντεο μέσω του YouTube, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι τοποθετημένες στο πλάι των πίσω θυρών οθόνες αφής 5,5 ιντσών. Χάρη σε αυτές οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν το ηχοσύστημα, τον φωτισμό της καμπίνας, αλλά και τον αυτόματο κλιματισμό.

Advertisement

Περισσότερα για την νέα BMW Σειρά 7 και την ηλεκτρική i7 μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με τις νέες BMW Σειρά 7 και i7
Δεν θα υπάρξει BMW Μ7 παρά μόνο i7 M70!
Πως σας φαίνεται η νέα μόδα των χωριστών προβολέων;
H τιμή της BMW ix M60 στην Ελλάδα

Advertisement