Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Pogea Racing Alfa Romeo 4C με 477 ίππους!

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Pogea Racing Alfa Romeo 4C με 477 ίππους!

ΝΕΑ

Pogea Racing Alfa Romeo 4C με 477 ίππους!

ΝΕΑ

Δεν αρκείται λοιπόν στο να προσφέρει στην εντυπωσιακή Ferrari 488 GTB μια υγιή δόση πρόσθετης δύναμης στο Μονακό, η Pogea Racing έχει επίσης δουλέψει σκληρά βάζοντας τη… μαγεία της επάνω στην Alfa Romeo 4C αποκαλύπτοντας τη δημιουργία της στο Top Marques.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Ο «μικρός» 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,75 λίτρων της 4C παράγει 237 ίππους. Ωστόσο, η Pogea Racing έχει φτάσει τον κινητήρα στα 1,95 λίτρα, έχει τοποθετήσει νέο στροβιλοσυμπιεστή, σφυρήλατο στροφαλοφόρο άξονα, επικαιροποιημένες κεφαλές κυλίνδρων, σφυρήλατες και μεγαλύτερες βαλβίδες εισαγωγής, αναθεωρημένα ηλεκτρονικά και απολήξεις εξαγωγής από άνθρακα προκειμένου να αυξήσει την ισχύ στον αξιοσέβαστο αριθμό των 477 ίππων. Για να χειριστεί αυτή την ισχύ, η μετάδοση έχει τροποποιηθεί. Η ροπή έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι, ο πύραυλος Pogea Racing Alfa Romeo 4C φτάνει στα 100 km/h σε 3,6 sec και δεν σταματά να επιταχύνει μέχρι τα 308 km/h. Το ευρωπαϊκό μοντέλο 4C ζυγίζει μόλις 893 kg, έτσι μπορείτε να καταλάβετε τι προκαλεί ο συνδυασμός της υπέρογκης ιπποδύναμης με την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Pogea_racing_alfa_romeo_4c-tsiro-530

Οι τροποποιήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Pogea Racing σχεδιάζει ένα προσαρμοσμένο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος για το σπορ αυτοκίνητο που περιλαμβάνει μια νέα μπροστινή πρόσοψη με μεγεθυμένες εισαγωγές αέρα, δύο υποδοχές αέρα στο πίσω παράθυρο για την καλύτερη αναπνοή του κινητήρα και μια μεγάλη πίσω πτέρυγα. Υπάρχει επίσης ένας μοναδικός πίσω διαχύτης. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν το αυτοκίνητο με ζάντες 18 ιντσών εμπρός και 19 ιντσών πίσω. Στο εσωτερικό, η 4C είναι διακοσμημένη με μαύρο και κόκκινο δέρμα Alcantara. Η Pogea Racing σκοπεύει να φτιάξει μόλις πέντε αυτοκίνητα, ωστόσο, δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές.

Advertisement

Pogea_racing_alfa_romeo_4c-tsiro-640

 

Advertisement