Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Webfleet: Η πρώτη λύση για τη διαχείριση στόλου στην Ευρώπη

Ελλάδα 13:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Webfleet: Η πρώτη λύση για τη διαχείριση στόλου στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Webfleet: Η πρώτη λύση για τη διαχείριση στόλου στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Elastrak ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Webfleet, εταιρίας του ομίλου Bridgestone, η οποία έχει προέλθει από την σύμπραξη με την περίφημη εταιρία τηλεματικής TomTom.

Advertisement
Advertisement

Το νέο πρόγραμμα τηλεματικής της Webfleet έφτασε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για την αρτιότερη επιλογή που μπορεί κάποιος να κάνει, προκειμένου να προετοιμάσει τον στόλο του σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς σχετικά με την καταγραφή και αναφορά εκπομπών CO2.

Με περισσότερους από 60.000 μοναδικούς πελάτες ανά τον κόσμο και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, αυτή η λύση βοηθά να εξοικονομήσεις χρόνο και να βελτιώσεις την απόδοση της επιχείρησής σου, εξαργυρώνοντας την επένδυση σε 6 έως 9 μήνες κατά μέσο όρο.

Τι κερδίζετε επιλέγοντας το πρόγραμμα Webfleet:

  • Παρακολουθείτε και εντοπίζετε τα οχήματά σας 24/7
  • Με παρακολούθηση και εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο
  • Μειώνετε το κόστος καυσίμων και συντήρησης
  • Καταγράφοντας και βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά
  • Βελτιστοποιείτε την ασφάλεια του στόλου σας
Advertisement
Advertisement

Δημιουργώντας κουλτούρα ασφάλειας για υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά και πρόληψη ατυχημάτων, αξιοποιώντας την ορατότητα σε πραγματικό χρόνο, τις πληροφορίες για την απόδοση οδήγησης, τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές για φορτηγά με το TomTom GO Fleet, τη διαχείριση της κόπωσης των οδηγών, την πρόληψη κλοπής των εμπορευμάτων και την έγκαιρη συντήρηση οχημάτων και ελαστικών.

Παρακολουθείτε τα οχήματα σε πραγματικό χρόνο

Εντοπίζετε τα οχήματά σας σε ευκρινή προβολή χάρτη και βλέπετε εάν είναι σταθμευμένα ή εν κινήσει. Προσδιορίζετε τον οδηγό που ταιριάζει καλύτερα σε μια νέα εργασία για να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο στο δρόμο και να διατηρήσετε υψηλά τα επίπεδα εξυπηρέτησης.

Advertisement

Ολοκληρώνετε περισσότερες εργασίες

Η απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του γραφείου σας και των οδηγών σας βοηθά στη βελτίωση της διαχείρισης της ροής εργασίας σας.

Advertisement

Μειώνετε τη χρήση καυσίμου και τις εκπομπές άνθρακα

Λαμβάνετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό σχετικά με τον τρόπο χρήσης των καυσίμων. Εντοπίζετε τάσεις ή ανωμαλίες στον πίνακα εξοικονόμησης καυσίμου και αναλαμβάνετε δράση για να μειώσετε την κατανάλωσή σας με τη λύση της τηλεματικής Webfleet.