ΝΕΑ

Αυτή είναι η Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake της Pogea Racing

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake της Pogea Racing

ΝΕΑ

Αυτή είναι η Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake της Pogea Racing

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake, σύμφωνα με την Pogea Racing, μπορεί να γίνει καλύτερη και η πρόταση του Γερμανικού βελτιωτικού οίκου, έρχεται με 742 ίππους για να μας το αποδείξει.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο ανήκει στον ιδρυτή της Pogea Racing και έτσι όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι αναμφίβολα πολύ ενδιαφέρον.

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Pogea Racing αποκάλυψε την πολύ ιδιαίτερη Mercedes-Benz CLS63 AMG Shooting Brake, με τις μετατροπές να ξεκινούν από ορισμένες εξωτερικές επεμβάσεις. Σε αυτές συγκαταλέγονται κάποια στοιχεία από ανθρακόνημα, στα οποία συγκαταλέγονται τόσο τα καλύμματα των καθρεπτών, όσο και το μπροστινό καπό αλλά και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η όψη του αυτοκινήτου αλλάζει δραματικά με την προσθήκη του μπροστινού προφυλακτήρα που παραπέμπει με την εμφάνισή του σε άλλα μοντέλα της AMG. Κατά τα άλλα, η Pogea Racing εξόπλισε την CLS63 AMG με ένα σετ σφυρήλατων τροχών διαστάσεων 20 ιντσών, με τις πίσω να είναι κατά μια ίντσα φαρδύτερες. Τα ελαστικά είναι Michelin Pilot Sport 4S 255/30 και 285/25- εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ελατήρια KW ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος για να βελτιώσει την οδική συμπεριφορά και να δώσει στο αυτοκίνητο μια ακόμη πιο επιθετική στάση στο δρόμο. Κάποιες αλλαγές έχουν γίνει και στον twin turbo V8 των 5,5 λίτρων, ο οποίος ωφελείται από την τοποθέτηση ενός βελτιωμένου συστήματος ψύξης αλλά και το διαφορετικό προγραμματισμό του εγκεφάλου.

Advertisement

Η απόδοση είναι πλέον 742 ίπποι και 1.114 Nm ροπής, απόδοση που επιτρέπει στην τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου να φτάνει τα 329 χλμ./ώρα. Όχι και άσχημα για Shooting Brake. Αντίστοιχα και στην καμπίνα η Pogea Racing συνεργάστηκε με έναν ειδικό στον ήχο για να τοποθετήσει ένα νέο σύστημα ηχείων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δύο subwoofer.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Maserati GranCabrio από την Pogea Racing
Mercedes: Έλεγχος της οθόνης μέσω… αιωρούμενης κρυστάλλινης σφαίρας
Ανανεωμένη Mercedes CLS: Ένα βήμα μπροστά (video)

 

 

Advertisement