Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Pogea Racing μεταμορφώνει τη Ferrari Purosangue

Ελλάδα 3:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Pogea Racing μεταμορφώνει τη Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Η Pogea Racing μεταμορφώνει τη Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Η Ferrari Purosangue αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο επιθετική με νέες ζάντες, αναρτήσεις και ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Η Pogea Racing έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το ιταλικό supercar και τα παρουσίασε, δημοσιοποιώντας τις μετατροπές τις οποίες θέλει να κάνει επίσημα πράξη.

Μπορεί η Ferrari Purosangue να είχε εξ αρχής περιορισμένη διαθεσιμότητα βγαίνοντας από το Μαρανέλο, αλλά οι εταιρείες μετατροπής και βελτίωσης αυτοκινήτων δεν πτοήθηκαν και άρχισαν να σχεδιάζουν διάφορα κόνσεπτ για αυτή την Ιταλίδα.

Η Pogea Racing είναι η τελευταία εταιρεία που εξέφρασε ενδιαφέρον και μας άφησε να ρίξουμε μία ματιά σε αυτό που ετοιμάζει.

Advertisement
Advertisement

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν πάνω στο θεωρητικά τροποποιημένο supercar της Ferrari, είναι τα κομμάτια από ανθρακονήματα, οι νέες και μεγαλύτερες aftermarket ζάντες, οι χαμηλωμένες αναρτήσεις και η βελτιωμένη απόδοση στον V12.

Στο εξωτερικό της Purosangue παρατηρείται εύκολα ο ανασχεδιασμένος και μακρύτερος εμπρός προφυλακτήρας, το φινίρισμα στις «φούστες» στο πλάι και η μετακίνηση της εξάτμισης πίσω στο κεντρικό μέρος για να χωρέσει ένας μεγαλύτερος διαχύτης.

Advertisement

Μπορεί το «μπαμ» να το κάνει η μορφοποιημένη εξωτερική σχεδίαση, όμως η Pogea Racing επικεντρώθηκε αρκετά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Advertisement

Το νέο σετ από αλουμινένιες ακτινωτές ζάντες της Jules σε βοηθάει να παρατηρήσεις τους 23 ιντσών εμπρός τροχούς και τους 24 ιντσών πίσω τροχούς. Ωστόσο, η εταιρεία ενημέρωσε πως θα υπάρχει και η επιλογή για τροχούς 22 ιντσών. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Purosangue θα έχει λάστιχα πρώτης τοποθέτησης της Michelin.

Η μεγάλη μετατροπή έρχεται με τις αναρτήσεις της KW. Η γερμανική εταιρεία χαμήλωσε το ιταλικό supercar, κάνοντάς το έτσι ακόμα πιο επιθετικό, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στο στυλ και τη σπορ διάθεσή του.

Advertisement

Η «καρδιά» της Ferrari Purosangue, αν και ήδη πολύ ισχυρή, προγραμματίστηκε. Ο V12 των 6,5 λίτρων αποδίδει βγαίνοντας από το Μαρανέλο 715 ίππους, η Pogea Racing όμως κατόρθωσε να τον φτάσει στους 820 ίππους.

Αυτή η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων.

Το μόνο που απομένει ουσιαστικά για να παραχθεί επίσημα αυτή η μορφή της Ferrari Purosangue είναι η γερμανική εταιρεία μετατροπών να πάρει έγκριση και πιστοποίηση ποιοτικού ελέγχου από την TUV.

Μόλις η Pogea Racing δημοσιοποιήσει τις πρώτες φωτογραφίες του πραγματικού τροποποιημένου μοντέλου, λογικά θα μάθουμε και ακόμα περισσότερα για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την απίστευτη Ferrari Purosangue!
Κάποιοι ονειρεύονται ήδη μια compact Ferrari Purosangue
Ναι! Θα μπορέσετε να αποκτήσετε τη Ferrari Purosangue σας!