Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Abarth 595 Hercules με 217 ίππους – Πόσο κοστίζει Ελλάδα;

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Abarth 595 Hercules με 217 ίππους – Πόσο κοστίζει Ελλάδα;

ΝΕΑ

Abarth 595 Hercules με 217 ίππους – Πόσο κοστίζει Ελλάδα;

ΝΕΑ

Το Abarth 595 Hercules της Pogea Racing είναι ένα θυμωμένο 500σαράκι με 217 ίππους και προκλητική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Τα μεγάλα φτερά και οι αεραγωγοί αλλάζουν την φιλοσοφία της Abarth.

Οι βελτιώσεις της Pogea Racing ανεβάζουν την ιπποδύναμη της Abarth σε 217 ίππους και την ροπή στα 350 Nm (αντί για 177 ίππους και 250 Nm ροπής) από ένα Abarth 595 Competizione. Ο μικρός αυτός Σκορπιός μπορεί να φτάσει το 0-100 χιλιόμετρα ανά ώρα) σε 6,2 δευτερόλεπτα και να αναπτύξει τελική ταχύτητα 232χλμ.

Για να ανεβάσει τόσο την δύναμη η Pogea Racing άλλαξε την διαχείριση κινητήρα, την εξάτμιση με ελεγχόμενη ροή καυσαερίου από την εταιρεία Monsterexhaust και downpipe 200 κυψελών. Προαιρετικά, οι αγοραστές μπορούν να προσθέσουν θερμομόνωση στην εξαγωγή για να μειώσουν τη θερμοκρασία στο χώρο του κινητήρα. Το μοντέλο «φορά» μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover που ρίχνει το ύψος κατά 45 χιλιοστά και πατά σε σφυρήλατους τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S. Η Pogea Racing προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων για αυτούς.

Advertisement
Advertisement

Ο… Ηρακλής έχει σώμα γεμάτο μυς που ταιριάζει στον μυθικό ήρωα. Το κιτ περιλαμβάνει μια νέα οροφή με αεροδυναμικά βοηθήματα και μία πτέρυγα στην άκρη της. Οροφή και αεροτομή είναι από ανθρακονήματα και η Pogea Racing τα προσφέρει σε μια ποικιλία φινιρισμάτων, όπως άβαφο και υφές όπως Forged Carbon, Honeycomb και Camouflage.

Αν αυτή η συνταγή ακούγεται τέλεια για εσάς και υπάρχει ήδη ένα Abarth 595 στο γκαράζ σας, τότε η Pogea Racing σας το κάνει… ημίθεο (Ηρακλή) με 18.810 ευρώ.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Nέα Abarth 595 Scorpioneoro και Monster Energy Yamaha

Advertisement

Ωδή στο θρυλικό Fiat 131 Abarth Rally

Στην Ελλάδα το συλλεκτικό Abarth 695 70o Anniversario