Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι αυτό το Renault;

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι αυτό το Renault;

ΝΕΑ

Ποιο είναι αυτό το Renault;

ΝΕΑ

H Renault προετοιμάζει την επίσημη παρουσίαση του καινούργιου crossover μοντέλου της το οποίο δεν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αφορά.

Advertisement
Advertisement

Η Ευρώπη είναι η καρδιά της παγκόσμιας Αυτοκίνησης αλλά δεν είναι το άπαν. Ως γνωστόν, κατά συνέπεια, οι εταιρείες φροντίζουν να δημιουργούν μοντέλα τα οποία να αφορούν στις αγορές των άλλων ηπείρων.

Η Renault, αυτή τη φορά εξέλιξε ένα καινούργιο μοντέλο το οποίο προορίζεται για τη Λατινική και τη Νότια Αμερική και ιδίως για τη Βραζιλία.

Το Kardian, όπως ονομάζεται, είναι το νέο crossover το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου, στη συγκεκριμένη χώρα.

Advertisement
Advertisement

Η γαλλική εταιρεία δημοσίευσε λίγες φωτογραφίες οι οποίες δίνουν μια πρώτη εικόνα για το αμάξωμά του. Αυτές είναι σκοπίμως σκοτεινές για να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες, όμως μπορούμε να δούμε κάποια στοιχεία του νέου μοντέλου.

Έτσι, είναι ευδιάκριτα τα  LED φώτα ημέρας και το γεγονός ότι το Kardian θα διαθέτει στη μάσκα του τον καινούργιο εταιρικό λογότυπο της Renault. Είναι η πρώτη φορά που αυτός τοποθετείται σε ένα μοντέλο της εκτός της ευρωπαϊκής αγοράς.

Advertisement

Στο κάτω μέρος τού εμπρός προφυλακτήρα διακρίνονται οι προβολείς ομίχλης, ενσωματωμένοι σε τραπεζοειδές πλαίσιο, όπως και οι μπάρες οροφής.

Advertisement

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία που αφορούν σε τεχνικά δεδομένα ή στον εξοπλισμό του. Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το Kardian αναμένεται να έχει μήκος μικρότερο από 4,15 μέτρα και βασίζεται στο Dacia Sandero Stepway, έχοντας την αισθητική της Renault.

Εάν αποδειχτεί ότι όντως είναι αλήθεια, τότε το Kardian θα διαθέτει και τους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το μοντέλο της ρουμανικής εταιρείας, βενζίνης και πετρελαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Road Trip στα Βαλκάνια: 3.475 χιλιόμετρα με το Renault Austral E-Tech
Η τιμή του ηλεκτρικού Renault Megane E-Tech στην Ελλάδα
Renault Clio: Το σύμβολο της Γαλλίας

Advertisement