Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα Lancia Ypsilon crossover;

Ελλάδα 19:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα λέγατε για ένα Lancia Ypsilon crossover;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα Lancia Ypsilon crossover;

ΝΕΑ

Πολλά ακούγονται για τη Lancia και πολλοί φαντάζονται και επιθυμούν την αναβίωση κλασικών μοντέλων της και την επαναφορά κάποιων περισσότερο σύγχρονων, όπως το Ypsilon.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Stellantis έχει το δικό του πρόγραμμα αλλά φροντίζει να διατηρεί στην επικαιρότητα τα νέα δεδομένα που αφορούν στη Lancia. Τα στελέχη της ιταλικής εταιρείας έχουν δηλώσει ότι εξελίσσουν ήδη την νέα γενιά του Ypsilon η οποία έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το 2024.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς θα μοιάζει το αμάξωμά του. Ωστόσο, κάποιοι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις ιδέες τους για το πώς φαντάζονται το καινούργιο μοντέλο. Ένας από αυτούς είναι και ο κ. Marco Maltese ο οποίος δημιούργησε και παρουσίασε κάποιες ψηφιακές εικόνες. Μάλιστα, προσάρμοσε το σχέδιό του για την περίπτωση που το όχημα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, βασιζόμενο στην πλατφόρμα «eCMP» της Stellantis.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα ιταλικό σε ό,τι αφορά στο στυλ αλλά και τυπικό ενός crossover οχήματος. Στο εμπρός μέρος διακρίνουμε τη χαρακτηριστική μάσκα τής εταιρείας (και του Ypsilon) και τον ογκώδη προφυλακτήρα.

Στο πλάι, διακρίνονται στοιχεία από το αντίστοιχο της Delta στη διαμόρφωση της οροφής και των παραθύρων, οι ογκώδεις θόλοι των τροχών -οι οποίοι διαθέτουν και μαύρο προστατευτικό κάλυμμα- και οι τροχοί που θυμίζουν πτερύγια τουρμπίνας αεροσκάφους.

Advertisement

Τέλος, στο πίσω μέρος ο κ. Maltese διατήρησε το σχήμα του πίσω κρυστάλλου που υπάρχει στο παρόν μοντέλο αλλά έχει χρωματίσει μαύρο το κάτω μέρος του, ένα χαρακτηριστικό τού ξεχωριστού Y10.

Advertisement

Η ιταλική εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι στις 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή παρουσίαση την οποία ονομάζει «Lancia Design Day» την οποία προσδιορίζει ως «ένα ταξίδι από το παρελθόν στο μέλλον της Μάρκας». Σε αυτή, αναμένεται να παρουσιάσει τα σχέδιά της για τα επόμενα χρόνια, όπως και να δείξει κάποια προσχέδια και αισθητικές προσεγγίσεις για τη μορφή των νέων μοντέλων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lancia Delta: Η τελευταία των πρωταθλητών (+video)
Όνομα- έκπληξη από τη Lancia
Μπορεί μια Lancia Stratos να μείνει απούλητη;

Advertisement