Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lancia Delta Futurista για τους «άρρωστους»!

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lancia Delta Futurista για τους «άρρωστους»!

ΝΕΑ

Lancia Delta Futurista για τους «άρρωστους»!

ΝΕΑ

Η Automobili Amos θα προχωρήσει στην κατασκευή της πιο σκληροπυρηνικής Delta Safarista αφού μόλις ολοκλήρωσε την παραγωγή της Futurista και μάλιστα, με τα θρυλικά χρώματα της Martini Racing.

Advertisement
Advertisement

Το λευκό αμάξωμα με τις ευδιάκριτες κόκκινες και μπλε ρίγες και την την επιγραφή «Martini Legacy» στην πίσω αεροτομή, είναι εικόνα –flash back για τους φίλους των αγώνων.

Όταν η Automobili Amos αποκάλυψε το project της αναβίωσης της Lancia Delta με την ονομασία Futurista, οι λάτρεις των αγώνων ράλι αλλά και της θρυλικής ιταλικής μάρκας, είχαν κάθε λόγο για να είναι χαρούμενοι. Τώρα, μετά από τέσσερα χρόνια, αποκαλύφθηκε το τελευταίο από τα 20 Lancia Delta Futurista, σε ένα εξίσου εμβληματικό χρώμα με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της Martini Racing.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας μια σειρά από μέρη του αυτοκινήτου κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, η Delta Futurista ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά, τα οποία σύμφωνα με τις «υποσχέσεις» της εταιρείας, γίνονται «παιχνίδι» από τους 330 ίππους του κινητήρα και την τετρακίνηση. Στο εσωτερικό η Delta Futurista διαθέτει κόκκινα καθίσματα με επένδυση αλκαντάρα, πεντάλ από αλουμίνιο και ειδικές επενδύσεις στις πόρτες, που όπως είπαμε, εν προκειμένω είναι δύο.

Μετά και το τέλος της παραγωγής των 20 Lancia Delta Futurista, η Automobili Amos θα μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο project της που ονομάζεται Lancia Delta Safarista και θα είναι μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση εμπνευσμένη από τη Delta που κέρδισε το Rally Safari το 1988. Αξίζει να θυμίσουμε πως η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει 10 Safarista, με τιμή που θα ξεκινά από τα 570.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όνομα- έκπληξη από τη Lancia
Όταν το Hyundai Ioniq 5 συνάντησε το Martini
Σε νέα πλατφόρμα, με το μισό κόστος του Model 3, το μικρό Tesla

Advertisement