Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν το Rivian R1T ρυμούλκησε νταλίκα (+video)

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν το Rivian R1T ρυμούλκησε νταλίκα (+video)

ΝΕΑ

Όταν το Rivian R1T ρυμούλκησε νταλίκα (+video)

ΝΕΑ

Ως τώρα, συνήθως ασχολούμαστε με την παρουσίαση των καινούργιων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων και των χαρακτηριστικών τους. Πλέον, θα μας απασχολούν και με τα πεπραγμένα τους στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Ως ενδεχόμενο, φαντάζει παράξενο και ίσως αδύνατον. Το ότι συνέβη και ολοκληρώθηκε επιτυχώς προκαλεί έκπληξη και μας κάνει να αναθεωρήσουμε κάποιες εσφαλμένως παγιωμένες απόψεις μας για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Ένα υποθετικό ερώτημα είναι εάν ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα θα είναι μπορεί να αποκολλήσει ένα άλλο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον ένα μεγάλο φορτηγό. Ο οδηγός ενός Rivian R1T έτυχε σε μια τέτοια περίπτωση και το διαπίστωσε στην πράξη. Μάλιστα, κατέγραψε στην κάμερα το συμβάν, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε κι εμείς τις ικανότητες του αυτοκινήτου.

Πηγαίνοντας προς τον προορισμό του ο Mylo Fowler είδε στο πλάι τού αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας ένα επικαθήμενο να έχει βγει από τον δρόμο και να έχει κολλήσει. Ο οδηγός τού Rivian σταμάτησε και έκανε αναστροφή για να δει τι μπορεί να κάνει.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός τού φορτηγού δεν μπορούσε να το αποκολλήσει από το χιονισμένο έδαφος και ανέμενε κάποιον για βοήθεια. Όπως δήλωσε αργότερα, αυτό ήταν φορτωμένο με προϊόντα βάρους σχεδόν 17.250 κιλών.

Advertisement

Ο Fowler έδεσε τον ιμάντα στο R1T και με προσοχή κατάφερε να επαναφέρει το βαρύ φορτηγό στον δρόμο, με τρόπο που δείχνει να το κάνει με σχετική ευκολία, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στο «YouTube».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από πότε θα πωλούνται τα Rivian στην Ευρώπη;
Δείτε τα αυτοκίνητα της Rivian για service και οδική βοήθεια (+video)
To Rivian R1T δεν παίζεται και αυτή είναι η απόδειξη (+video)

Advertisement