Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τα αυτοκίνητα της Rivian για service και οδική βοήθεια (+video)

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τα αυτοκίνητα της Rivian για service και οδική βοήθεια (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τα αυτοκίνητα της Rivian για service και οδική βοήθεια (+video)

ΝΕΑ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rivian RJ Scaringe ανέβασε video στο Twitter.

Advertisement
Advertisement

Το κλιπ δείχνει τα αυτοκίνητα της κινητής μονάδας service της εταιρείας.

Καθώς η Rivian αυξάνει την παραγωγή των R1T, R1S και EDV, πρέπει να κάνει κάτι και για το service τους. Όπως όλες οι εταιρίες κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων έτσι και η Rivian έχει αρκετούς τρόπους να εξυπηρετεί του πελάτες της για την συντήρηση και τις επισκευές στα οχήματα τους: Τον παραδοσιακό τρόπο μέσω των κέντρων service της και μέσω κινητών οχημάτων επισκευών/συντήρησης, που μπορούν να έρθουν στον ιδιοκτήτη όπου κι αν βρίσκονται. Οι μηχανικοί πληροφορούνται τι συμβαίνει μέσω Ενημερώσεων Λογισμικού (Over The Air), ανάλογα με το τι πρέπει να γίνει στο αυτοκίνητο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Rivian, RJ Scaringe, μας ξεναγεί στον νέο στόλο service cars της εταιρείας στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter. Το κλιπ είναι γυρισμένο στην Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια, το βίντεο αποκαλύπτει έναν μικρό στόλο οχημάτων εξυπηρέτησης R1T και EDV εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επισκευή των ηλεκτρικών οχημάτων της Rivian.

Advertisement
Advertisement

Ο Scaringe παρουσιάζει στους θεατές τον Phil, ο οποίος είναι ο πιο κατάλληλος για να μιλήσει για τα οχήματα εξυπηρέτησης της Rivian καθώς ηγήθηκε της ομάδας ανάπτυξης πίσω από αυτά. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Electric Delivery Van είναι ένα ιδανικό όχημα επισκευής, έχοντας πολλούς χώρους για όλα τα είδη εργαλείων διάγνωσης και επισκευής, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού αλλαγής τροχών και ελαστικών και ενός γερανού που επιτρέπει στους τεχνικούς να σηκώνουν βαριά αντικείμενα.

Advertisement

Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει το ημιφορτηγό σέρβις R1T , το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσεγγίζει πελάτες που βρίσκονται ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη, χάρη στις εκτός δρόμου ικανότητες του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Rivian αύξησε τις τιμές 20% και ο Musk την χλευάζει!
Συνεργασία της Μercedes-Benz με τη Rivian
Κόντρα μεταξύ ηλεκτρικών φορτηγών (+video)