Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από πότε θα πωλούνται τα Rivian στην Ευρώπη;

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από πότε θα πωλούνται τα Rivian στην Ευρώπη;

ΝΕΑ

Από πότε θα πωλούνται τα Rivian στην Ευρώπη;

ΝΕΑ

Η Rivian άργησε να κατασκευάσει τα μοντέλα της τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα έγκαιρα στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές, όπως η ευρωπαϊκή. Αυτό φαίνεται να αλλάζει.

Advertisement
Advertisement

Η Rivian κατάφερε να λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην εξέλιξη και την παραγωγή τού R1T, του αμιγώς ηλεκτροκίνητου pickup μοντέλου της, όπως και του R1S, του SUV μοντέλου της που προέκυψε ως διαφοροποιημένη εκδοχή τού πρώτου.

Ωστόσο, η εταιρεία απασχολούσε τη δημοσιότητα για το γεγονός ότι καθυστερεί και αναβάλλει την έναρξη των πωλήσεών τους. Αυτή τη φορά ισχύει το αντίθετο. Η Rivian εμφανίζεται στο δημοσιογραφικό προσκήνιο επειδή έγινε γνωστό πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των μοντέλων της επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Αυτό θα γίνει εντός του 2023. Βεβαίως, η πληροφορία δεν προέρχεται από την ίδια τη Rivian αλλά από τη Sixt, τη γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων, η οποία πλέον εμπλέκεται και στον τομέα τού leasing και των πωλήσεων αυτοκινήτων. Στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι εντός της επόμενης χρονιάς θα είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της στη Γερμανία τα αμιγώς ηλεκτρικά R1T και R1S.

Ωστόσο, ο τρόπος που έγινε γνωστό μάς βάζει σε σκέψεις για την ακρίβεια της προοπτικής. Κι αυτό επειδή στην ιστοσελίδα υπάρχουν κάποια ουσιώδη λάθη που δεν δικαιολογούνται στον επίσημο ιστότοπο μιας υπερεθνικής εταιρείας, όπως μπορούμε να δούμε.

Advertisement

Για παράδειγμα, η Rivian αναγράφεται ως «Revian», ενώ ως έδρα της αναγράφεται το Plymouth, στην πολιτεία τού Μίσιγκαν, όταν αυτή είναι στην πόλη Irvine, στην Καλιφόρνια. Μένει να δούμε εάν οι πωλήσεις των δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων της (Rivian) στη Γερμανία όντως θα ξεκινήσουν εντός του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεργασία της Μercedes-Benz με τη Rivian
Δείτε τα αυτοκίνητα της Rivian για service και οδική βοήθεια (+video)
Η Rivian αύξησε τις τιμές 20% και ο Musk την χλευάζει!