Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Rivian R1T μετατρέπεται σε… αμφίβιο! (+video)

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Rivian R1T μετατρέπεται σε… αμφίβιο! (+video)

ΝΕΑ

Το Rivian R1T μετατρέπεται σε… αμφίβιο! (+video)

ΝΕΑ

Το Rivian R1T καθυστέρησε να κυκλοφορήσει στους δρόμους, αλλά σύντομα θα φτάσει στα χέρια των πελατών ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό pick up.

Advertisement
Advertisement

Καθώς προστίθενται οι τελευταίες απαραίτητες πινελιές στο όχημα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας R.J. Scaringe μοιράστηκε ένα video όπου το ηλεκτρικό pick up δοκιμάζεται μέσα σε μια “γούρνα” με νερό.

Η Rivian έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με άλλες νεοσύστατες εταιρείες ηλεκτρικών οχημάτων, προωθώντας τα R1T και R1S σε εκείνους που αγαπούν να απομακρύνονται από την πόλη.

Ως εκ τούτου, αναμένει ότι πολλοί από τους πελάτες της θα βγουν εκτός δρόμου με τα οχήματά τους, οπότε οι σκληρές δοκιμές για να επαληθευτούν οι ικανότητές του νέου ηλεκτρικού ημιφορτηγού είναι σημαντικές. Κάτι βέβαια που έχει κάνει κατά το πρόσφατο παρελθόν και η Tesla για το πολυαναμενόμενο επίσης ηλεκτρικό pick up, το Cybertruck.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το κλιπ, το νερό φαίνεται να έχει σημαντικό βάθος το οποίο αυξάνεται ολοένα. Ο επίσημος ισχυρισμός της Rivian είναι ότι το R1T μπορεί να τα καταφέρει σε τέτοιου είδους συνθήκες.

Το R1T έχει πολλά στοιχεία ακόμη που υπόσχονται να το κάνουν εντυπωσιακά αποτελεσματικό εκτός δρόμου. Για παράδειγμα, μπορεί να σκαρφαλώσει παντού ή να σέρνεται σαν ερπετό, σημειώστε πως έχει απόσταση 14 cm από το έδαφος.

Advertisement

Θα προσφέρεται με τροχούς 20, 21 και 22 ιντσών σε κατά παραγγελία ελαστικά Pirelli που εξελίχθηκαν ειδικά για τη Rivian. Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει επίσης ότι το R1T μπορεί να ρυμουλκήσει φορτίο έως και 11.000 kg.

Η κυκλοφορία του συγκεκριμένου video έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι η Rivian έχει καταθέσει εμπιστευτικά έγγραφα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για μια αρχική δημόσια προσφορά στο χρηματιστήριο αξιών.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατασκευαστής αυτοκινήτων επιδιώκει μια αξία περίπου 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα την τοποθετούσε πάνω από τις Ford και General Motors.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Rivian θέλει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των EVs
Το Rivian R1T υπόσχεται οδηγικές συγκινήσεις (VIDEO)
Ένα Rivian R1T θα μπορούσε να φέρει ανακατατάξεις στα ηλεκτρικά