Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτοκίνητα από 300 ευρώ και supercars από 5.000 ευρώ!

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτοκίνητα από 300 ευρώ και supercars από 5.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Αυτοκίνητα από 300 ευρώ και supercars από 5.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Πάνω από 50 αυτοκίνητα εκποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού στην αποθήκη στη Μαγουλέζα.

Advertisement
Advertisement

Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Toyota και άλλες πολλές μάρκες αυτοκινήτων μπορεί κανείς να αποκτήσει με τιμές εκκίνησης από 300 ευρώ στην δημοπρασία που θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) στην αποθήκη της Μαγουλέζας.

Ειδικότερα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ, θα διενεργηθεί, στις εγκαταστάσεις Δ.Δ.Δ.Υ. στα Άνω Λιόσια, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν 52 Επιβατικά Αυτ/τα «προς κυκλοφορία», με τιμή εκκίνησης την αναγραφόμενη στη διακήρυξη.

Advertisement
Advertisement

Η επίσκεψη στην Αποθήκη Μαγουλέζας επιτρέπεται για 3 εργάσιμες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Δημοπρασίας, ήτοι από 30-11-2021 έως και 02-12-2021 από ώρα 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Στη συγκεκριμένη δημοπρασία υπάρχουν αρκετά super cars αλλά και πολυτελή μοντέλα με τιμές εκκίνησης από 2.000 έως και 95.000 ευρώ!

Advertisement

Το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα δημοπρασίας είναι μία Porsche 911 (993) Turbo με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 1996 και η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 95.000 ευρώ! Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3,6 λίτρων biturbo ο οποίος αποδίδει 430 ίππους!

Αντίστοιχα μοντέλα στην αγορά των μεταχειρισμένων ξεπερνούν τις 110.000 ευρώ!

Advertisement

Μια Mercedes-Benz SL 320 κοσμεί επίσης τη λίστα εκποίησης οχημάτων του πρώην ΟΔΔΥ με πρώτη άδεια κυκλοφορίας και τιμή εκκίνησης τις 7.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο roadster κινείται από έναν βενζινοκινητήρα V6 χωρητικότητας 3,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 224 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων.

Στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αντίστοιχα μοντέλα διατίθενται έναντι 20.000 ευρώ.

Advertisement

Αν τώρα κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα πολυτελές γερμανικό SUV τότε η BMW X5 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2000 και με τιμή εκκίνησης τα 1.700 ευρώ μάλλον δεν θα τον αφήσουν αδιάφορο. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων ο οποίος αποδίδει 231 ίππους.

Αντίστοιχα μοντέλα στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων μπορεί να βρει κανείς με τιμές εκκίνησης από 8.000 ευρώ.

Ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές αποτελεί το Volvo S60 D3 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2011 και τιμή εκκίνησης τα 1.800 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην αγορά των μεταχειρισμένων μπορεί να βρει κανείς από 15.500 ευρώ.

Για τους λάτρεις των γρήγορων μοντέλων της BMW που φέρουν το λογότυπο Μ υπάρχει στη λίστα της δημοπρασίας μια BMW M5 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2000 και τιμή εκκίνησης τις 5.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 400 ίππους!

Στην εγχώρια αγορά των μεταχειρισμένων αντίστοιχα μοντέλα μπορεί να βρει κανείς σε τιμές από 18.000 ευρώ.

Αν κάποιος αναζητά ένα αυτοκίνητο πόλης σε άκρως δελεαστική τιμή τότε το Peugeot 107 που δημοπρατείται από τον πρώην ΟΔΔΥ μάλλον θα καλύψει τις ανάγκες τους το οποίο μάλιστα έχει τιμή εκκίνησης τα 1.800 ευρώ και πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2008. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου και απόδοσης 68 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά διατίθενται έναντι 5.000 ευρώ.

Η «γρήγορη» έκδοση του διάσημου Toyota Yaris αναμένεται επίσης να προσελκύσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές το οποίο έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2007 και τιμή εκκίνησης τα 1.200 ευρώ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,8 λίτρου και απόδοσης 133 ίππων.

Στην αγορά των μεταχειρισμένων μπορεί να βρει κανείς ένα παρόμοιο αυτοκίνητο με τιμή από 7.500 ευρώ.

Μια BMW 335i με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2007 και τιμή εκκίνησης τις 2.000 ευρώ αναμένεται επίσης να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων ο οποίος αποδίδει 306 ίππους!

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά διατίθενται από 22.500 ευρώ.

Πιέστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την διακήρυξη της δημοπρασίας που περιλαμβάνει 52 αυτοκίνητα.

Οι όροι της δημοπρασίας

Τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων προς Κυκλοφορία μόνο αυτοπροσώπως. Κατ΄ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού, προσκομίζοντας Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.

Τα νομικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες δια του νομίμου εκπροσώπου τους ή με πληρεξούσιο οριζόμενο από Συμβολαιογράφο.

Η Δημοπρασία διενεργείται με τη συμμετοχή όσων ενδιαφερομένων έχουν καταβάλλει την Εγγύηση Συμμετοχής.

Τα προς εκποίηση στο συνημμένο πίνακα τροχοφόρα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν .

Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και συμπεριλαμβάνει ό,τι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων  μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο πιστοποιητικό ταυτότητας σε ισχύ (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κ.λ.π.) και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΦΜ , την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους.

Ο εμπορικός τύπος του αυτ/του καθώς και το έτος κατασκευής, προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού και έχουν ενδεικτικό χαρακτήρα.

Η Υπηρεσία μας για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει.

οχήματα πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται κατά την ημέρα της δημοπρασίας και οι αρμόδιες Υπηρεσίες Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν φανερά ή κρυμμένα ελαττώματα, αφού ο αγοραστής είχε την ευχέρεια να εξετάσει τα δημοπρατούμενα οχήματα πριν την διεξαγωγή της δημοπρασίας μόνος ή με τεχνικό της επιλογής του.

Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50€ για τα προς Κυκλοφορία Οχήματα.

Η επιτροπή, κατά το χρόνο δημοπράτησης, μπορεί κατά την κρίση της να αναπροσαρμόσει σε οποιοδήποτε στάδιο το εύρος της προσφοράς.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας (εφάπαξ ή με δόσεις).

Δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού.

Η παραλαβή των Πωληθέντων Οχημάτων γίνεται αποκλειστικά με μεταφορικά μέσα των αγοραστών.

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους Ασφαλείας τα Οχήματα που παραδίδονται απαγορεύεται να τεθούν σε κίνηση εντός του χώρου Αποθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΔΔΥ: Αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης από 300 ευρώ!
ΟΔΔΥ: Rolls-Royce με τιμή εκκίνησης 10.000 ευρώ…
Νέο θύμα του “Νεκτάριου”! Έδωσε 60.000 ευρώ για ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ