Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο θύμα του “Νεκτάριου”! Έδωσε 60.000 ευρώ για ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο θύμα του “Νεκτάριου”! Έδωσε 60.000 ευρώ για ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ

ΝΕΑ

Νέο θύμα του “Νεκτάριου”! Έδωσε 60.000 ευρώ για ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ

ΝΕΑ

Ο επιτήδειος υποσχέθηκε ότι θα του δώσει τρία πολυτελή αυτοκίνητα από τον… πρώην Οργανισμό – Το Newsauto.gr αποκαλύπτει πως τα χρέη του προς την Εφορία ξεπερνούν τα 3,4 εκατ. ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η λίστα των θυμάτων του «Νεκτάριου» ο οποίος υπόσχεται σε ανυποψίαστους καταναλωτές υπερπολυτελή αυτοκίνητα από τον πρώην ΟΔΔΥ σε άκρως δελεαστικές τιμές!

Παράλληλα θα πρέπει να επισημάνουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο «Νεκτάριος» έφυγε από τη δικαστική αίθουσα όπου είχε οδηγηθεί μετά από σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο με έναν διακανονισμό που θα πρέπει να καταβάλει πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο όπως φαίνεται θύματα υπάρχουν και ο «Νεκτάριος» γνωρίζει πολύ καλά πώς να πουλάει ανύπαρκτα αυτοκίνητα από τον ΟΔΔΥ χωρίς οι Αρχές και η Δικαιοσύνη να έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να βάλουν ένα οριστικό τέλος στις κομπίνες του.

Το νέο θύμα του «Νεκτάριου» αφορά κάποιον σοβαρό επιχειρηματία τον οποίο και έπεισε με τη συνδρομή διάφορων «κομπάρσων» ότι μπορεί να του βγάλει από τον πρώην ΟΔΔΥ πολυτελή αυτοκίνητα σε άκρως δελεαστικές τιμές.

Μάλιστα στην πρώτη συνάντηση που είχε ο ανυποψίαστος καταναλωτής με τον «Νεκτάριο» κατάφερε ο επιτήδειος έμπορος με τα ανύπαρκτα αυτοκίνητα να του εκταμιεύσει 23.000 ευρώ τα οποία αφορούσαν σε προκαταβολή για τρία αυτοκίνητα από τον πρώην ΟΔΔΥ.

Advertisement

Τα αυτοκίνητα ήταν ένα Land Rover Evoque, μία Mercedes-Benz A-Class και ένα Audi Q5 τα οποία θα τα αποκτούσε καταβάλλοντας περίπου 65.000 ευρώ!

Μετά από λίγες ημέρες ο «Νεκτάριος» καλεί τον ανυποψίαστο καταναλωτή και τον ενημερώνει ότι τα οχήματα μπλοκαρίστηκαν στον… Τεχνικό Έλεγχο και χρειάζεται επιπλέον 5.000 ευρώ για να ξεμπλοκάρει η υπόθεση τα οποία και κατατέθηκαν σε ένα τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει σε κάποια γυναίκα.

Advertisement

Κατόπιν και μετά από λίγες ημέρες ο «Νεκτάριος» επικοινωνεί εν νέου με τον ανυποψίαστο καταναλωτή για να απαιτήσει επιπλέον χρήματα καθώς οι διεργασίες για την παράδοση των αυτοκινήτων προχωρούν και μετέβη στην Εθνική Οδό όπου και συναντήθηκε με τον ανυποψίαστο καταναλωτή όπου και έλαβε δύο τραπεζικές επιταγές ύψους 14.000 ευρώ οι οποίες αποδείχθηκε ότι εισπράχθηκαν από μία εταιρεία καυσίμων με έδρα τον Ασπρόπυργο!

Μετά από λίγες ημέρες ο «Νεκτάριος» κάλεσε και πάλι τον ανυποψίαστο καταναλωτή και με τη βοήθεια ενώ «κομπάρσου» που εμφανίστηκε και ως διεκπεραιωτής απέσπασαν επιπλέον 5.000 ευρώ από τον ανυποψίαστο καταναλωτή καθώς όπως του τόνισαν η δουλειά τελειώνει!

Advertisement

Σε άλλη επικοινωνία με τον ανυποψίαστο καταναλωτή ο «Νεκτάριος» εμφάνισε ακόμη μία υπάλληλο του πρώην ΟΔΔΥ στο τηλέφωνο η οποία απαίτησε επιπλέον 3.000 ευρώ για να προχωρήσει η δουλειά με τα τρία αυτοκίνητα τα οποία και ο ανυποψίαστος καταναλωτής κατέθεσε στην τράπεζα.

Αφού λοιπόν ο «Νεκτάριος» είχε εισπράξει πάνω από 55.000 ευρώ συγγενικό πρόσωπο του ανυποψίαστου καταναλωτή κανονίζει να μεταβεί μαζί του στις εγκαταστάσεις του πρώην ΟΔΔΥ ώστε να του δώσει τις υπόλοιπες 10.000 ευρώ και να δει από κοντά τα αυτοκίνητα.

Ωστόσο στις εγκαταστάσεις του ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα δεν εμφανίστηκε ποτέ ο «Νεκτάριος» και βέβαια ο συνεργάτης «ηθοποιός» που είχε στείλει προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες τελικά αποκρίθηκε ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στον ΟΔΔΥ καθώς οι υπάλληλοι δεν είχαν δώσει το όνομα του συγγενικού προσώπου του ανυποψίαστου καταναλωτή και έτσι δεν του επιτρέπεται η είσοδος ενώ δικαιολόγησε την απουσία του «Νεκτάριου» εξαιτίας ενός θέματος υγείας που του προέκυψε.

Μετά από αυτή τη συνάντηση ο ανυποψίαστος καταναλωτής βεβαιώθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και έλαβε την απόφαση να επικοινωνήσει με τον διευθυντή του πρώην ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα όπου και κανονίζουν ραντεβού στο γραφείο του παρουσία και στελεχών της ΕΛΑΣ. Έτσι και έγινε αλλά στο ραντεβού και πάλι ο «Νεκτάριος» δεν εμφανίστηκε αλλά έστειλε κάποιον «ηθοποιό» συνεργάτη του ο οποίος παρουσία του αστυνομικών άρχισε να λέει ότι κάποια γυναίκα υπάλληλος του πρώην ΟΔΔΥ τον οδήγησε σε μία από τις αποθήκες του Οργανισμού και είδε τα αυτοκίνητα από κοντά. Για κακή του τύχη όμως στον πρώην ΟΔΔΥ εργάζονται μόλις 4 γυναίκες και οι Αρχές τις έφεραν ενώπιόν του για να αναγνωρίσει ποια ήταν εκείνη που του άνοιξε την αποθήκη αλλά διαπιστώθηκε ότι καμία από τις τέσσερις υπαλλήλους του πρώην ΟΔΔΥ δεν του είχε ανοίξει. Επίσης η αποθήκη που επέλεξε ότι είχε επισκεφθεί δεν είχε κανένα από τα αυτοκίνητα που πωλούσε ο «Νεκτάριος» και εν τέλει όλα τελείωσαν στο αστυνομικό τμήμα όπου οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις τόσο από τον συνεργάτη του «Νεκτάριου» όσο και από τον ανυποψίαστο καταναλωτή και ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας.

Το ένταλμα σύλληψης και τα χρέη στην Εφορία

Ο «Νεκτάριος» είναι γνώριμος τόσο στην αγορά αυτοκινήτου όσο και στις Αστυνομικές αλλά και Φορολογικές Αρχές καθώς οι καταγγελίες πέφτουν βροχή στα αστυνομικά τμήματα ενώ επίσης η ΑΑΔΕ πρόσφατα είχε αποστείλει στην ΕΛΑΣ αίτημα ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες σύλληψής του για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr το χρέος του «Νεκτάριου» προς την Εφορία ξεπερνά τα 3,4 εκατ. ευρώ! Μάλιστα τα χρέη από κλήσεις της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας για παράνομο παρκάρισμα ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ!

Πάντως ο «Νεκτάριος» κινείται αρκετά έξυπνα με αποτέλεσμα να καταφέρνει με διάφορους τρόπους τα αδικήματα να είναι αστικά και να μην μετατρέπονται σε ποινικά.

Ο τρόπος που έχει επιλέξει για να γλιτώνει ο «Νεκτάριος» μόλις τα θύματά του διαπιστώνουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης  είναι να συντάσσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό χρέους ώστε το αδίκημα να μην είναι απάτη και μετατραπεί σε ποινικό!

Έτσι οι ανυποψίαστοι καταναλωτές και θύματα του «Νεκτάριου» αναμένουν τα αστικά δικαστήρια και ο επιτήδειος έμπορος αυτοκινήτων με τα ανύπαρκτα αυτοκίνητα από τον πρώην ΟΔΔΥ συνεχίζει να εξαπατά ανυποψίαστους καταναλωτές αποκομίζοντας χιλιάδες ευρώ από τον καθένα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνελήφθη ο «Νεκτάριος» με τα ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ!
Με 40 ποινικές υποθέσεις ο «Νεκτάριος» με τα… ανύπαρκτα ΙΧ!
Πούλησε ανύπαρκτα BMW X1 και X3 από τον… ΟΔΔΥ!