Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche εξετάζει μια μεγαλύτερη Cayenne

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche εξετάζει μια μεγαλύτερη Cayenne

ΝΕΑ

Η Porsche εξετάζει μια μεγαλύτερη Cayenne

ΝΕΑ

Με την εσωτερική ονομασία «Landjet», η Porsche επεξεργάζεται την πιθανότητα να εξελίξει ένα νέο επταθέσιο όχημα, με μεγάλη αυτονομία και κορυφαία επιμέρους χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο αυτό αναμένεται να έχει αυτονομία 650 και πλέον χιλιομέτρων και θα είναι η ουσιαστικά μια «επίδειξη» του πόσο καλό μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό του Ομίλου VW.

Η Porsche μπορεί και πάλι να αρχίσει να ξεπερνά τα όρια με ένα νέο μοντέλο, το οποίο δεν θα είναι στα πρότυπα της Macan και της Cayenne (φωτογραφίες) σε ότι έχει να κάνει με το στυλ του SUV αμαξώματος. Θα είναι μια νέα πρόταση, λίγο πιο υπερυψωμένη από την Taycan αλλά σαφώς πιο χαμηλή από τα προαναφερθέντα SUV.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες για το νέο αυτό όχημα που εξελίσσεται παραμένουν ασαφείς μια και λίγα είναι αυτά που διαρρέουν σχετικά με την πρόθεση της Porsche να παρουσιάσει την επόμενη μέρα ενός μοντέλου που θα βάλει την εταιρεία σε μια νέα κατηγορία. Το νέο αυτό μοντέλο, εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με τα υπόλοιπα του Project Artemis της Audi.

Ο «εσωτερικός κωδικός» που χρησιμοποιείται ως ονομασία για το μοντέλο είναι «Landjet» και αφορά ένα όχημα με τρεις σειρές καθισμάτων. Από τα λίγα που μπορούμε να αναφέρουμε για το νέο αυτό μοντέλο, είναι πως θα έχει αυτονομία πάνω από 650 χιλιόμετρα, προσφέροντας παράλληλα και ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τα πολυτελή στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Porsche.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1961 Porsche 356 Carrera Zagato: Μια άψογη αναβίωση της ιστορίας των αγώνων
Η Porsche προσφέρει κάποια περίεργα αξεσουάρ για την Cayman GT4 RS
Με τη νέα Porsche Macan στη Βαρσοβία

Advertisement

 

 

 

Advertisement